Bu tamper alınır mı ?

Selmansahiner

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ara 2015
Cevap: Bu tamper alınır mı ?

Merhaba, aynı ürün benimde sepetimde bekliyor ama türkiyede satılan tapmerlerle neredeyse aynı fiyat. Alıp 1 ay 40 gün beklemeye değmez diye düşünüyorum. Öneri verecek arkadaşlar olursa eğer türkiyedr nerden ucuza alınır bende arayış içindeyim
 

balcis

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Mar 2015
Cevap: Bu tamper alınır mı ?

ben aldım, 51mm için olan çok az dar, 50mm olabilir, bunun dışında bir sıkıntısı yok.
 

kbere

Aktif Demleyici
Katılım
13 Ocak 2015
Cevap: Bu tamper alınır mı ?

çok çok önceden bu satıcıdan bu tamperı sipariş etmiştim. takipli kargo ile gönderdiğinin teyidini almama rağmen takipsiz kargo(yanwen) ile gönderdi. 45 gün ulaşmayınca, lütfen bekleyin falan dedi, ben dispute açınca da takipli gönderi kodu girerek disputenin önüne geçmeye çalıştı. Aliexpress'e söz verilen teslim tarihinde ürünün ulaşmadığını ve benim uyarıma rağmen takipsiz gönderdiğini söyleyerek paramı geri aldım. paramı geri aldıktan 30 gün kadar sonra bu satıcının sisteme sonradan girdiği takip numaralı posta bana ulaştı. ptt takip sisteminde türkiye'ye girdiğini görünce, siparişi verdiğim makineyi(51 mm) satmış olmama, yani tamper'ı artık kullanamayacak olmama rağmen aklımda "harama girmeyelim, ben yine parasını öderim, aynı fiyattan türkiye'de birilerine satarım" fikri vardı. ertesi gün paket gelince şimdiye kadarki en kötü aliexpress satıcısı ile muhatap olduğumu anladım. çinden gelen paketin içinde sarrafların çeyrek altın koydukları jelatinli paketlere benzer bir paket ve onun içinde de katlanmış halde 20 cm civarında düz şeffaf naylon vardı :D) Adam sırf disputeyi bozmak için bu numarayı bulmuş.

özet: türkiye'de yaşıyorsanız, zamanınız ve 1 buçuk ay ürün bekleme 1 ay da dispute ve paranızın iade sürecini göz önüne almıyorsanız takipsiz gönderimli ürün satın almayın. en iyi ihtimalle paket sizin bölgenizdeki postacıya gelse bile postacının insafına kalırsınız. Onlarca siparişimden sadece 1 tanesi ulaştı bugüne kadar.
 

ytsejam

Yeni Kahvesever
Katılım
22 Şub 2016
Cevap: Bu tamper alınır mı ?

satıcı yorumlarını değerlendirerek alışveriş yaparsanız kazıklanmazsınız. ben yeni sipariş verdim, bunu satan birden fazla satıcı vardı, yüksek profilli olandan verdim bir ay içerisinde gelecek diye umuyorum. bu estetik özelliklerde bir tamper bu fiyata türkiyede yok. hatta bu fiyata tamper bile yok, standart fiyatlar 75-80 arasında başlıyorken, burdaki fiyat bizdeki en düşük fiyatın bile yarısı. gözü kapalı alınız bence.
 

boris

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Şub 2015
Cevap: Bu tamper alınır mı ?

ben de zaman zaman aliexpress'ten ürün alıyorum. ilk bakılması gereken, satıcının önceden sattığı ürünlerle ilgili yorumlar.
 
Üst