Timemore C3 Vs Molent Pocket

Fozgun

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Nis 2023
Forumda bu iki öğütücü de tavsiye edilmekte Timemore C3 Aliexpressden alınca herşey dahil Molent Pocket ile neredeyse aynı fiyata gelmekte fakat Timemore C3 yurtdışından geleceği için yaklaşık 1 aylık bir kargo süreci var. Sorum: Timemore C3 Molent Pocketten daha mı iyidir, daha iyiyse ne miktarda daha iyidir ve 1 aylık beklemeye değecek kadar Molent Pocketden iyi midir?
 

Kradonaski

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Eki 2022
Garanticiysen bekleyip C3 alabilirsin forumlarda kullanan sayısı çok ve memnunlar. Ama hevesim var bekleyemem dersen pocket. Ki bana kalırsa ikisi de iyi o fiyatta ve pocket alsan üzüleceğini sanmam.
 

Divemaster

Yeni Demleyici
Katılım
10 Şub 2023
Pocketin seni üzeceğini sanmıyorum, bence o fiyat aralığında iyi bir değirmen. Ben de kullandım. Picopressoya geçtiğim için yükseltmek zorunda kaldım. Çünkü picopresso profesyonel bir espresso makinesi gibi ince öğütme ayarları gerektiriyordu. Biraz daha üst bir seviyeye geçmem gerekti. Onun dışında gerçekten hiç üzmedi pocket.
 

Voyager666

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Haz 2020
Şu zamana kadar elimden bayağı bir miktarda değirmen geçti. Molent pocket ilk çıktığı zamanlarda fiyat yönünden çok çok iyi bir konumda iken şu an oldukça geri düştü benim gözümde. Kendi çevremdeki insanlara bundan 1.5 sene önce tavsiye ettiğim bi ekipmandı ancak kullandıkları sürede gerekse tat gerekse kullanım kolaylığı açısından pek tavsiye edemeyeceğim bir noktaya geldi. Şimdi bu biraz bütçe işi ama bana soracak olursan sabırsızsan bile burdan timemore söyle derim. Aslından hepsinden öte 1zpresso q2 heptagonal alabilecek bir bütçen varsa ona yönlenmeni tavsiye ederim. Filtre performansı bahsettiğimiz değirmenlerin çok üzerinde bir değirmen eh biraz fiyat olarak da yüksek ancak burr dizaynın cmd ile aşırı benzer oluşu vb de göz önünde bulundurulunca ilk ve son el değirmenini seçmiş olabilirsin bununla beraber.
 
Üst