Toplu çiğ çekirdek alımı (Kolombiya 7,5 kg=175 TL)

nokmen

Yeni Kahvesever
Katılım
17 Şub 2016
Kahve severlere selam,

İstanbul Anadolu yakasında oturan 3 kişi daha bana katılabilirse birlikte toptan çiğ kolombiya supremo alabiliriz. 30 kg alınarak 4'e bölünecektir. Bana verilen fiyat bilgileri ve detaylar aşağıdadır. Bence bu fiyatı kaçırmayalım derim.

Fiyat = 23 TL/kg (30 kg için)
Kargo = 12 TL

Satıcı = Sanalbaharat
Kişi başı = Kargo dahil 7,5 kg için 175 TL
Teslimat= Hafta içi akşam 6 civarı Kartal Köprüsü
Ödeme= Teslimat sırasında elden yapılabilir.
 

cngz

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Ocak 2016
Cevap: Toplu çiğ çekirdek alımı (Kolombiya 7,5 kg=175 TL)

Arkadaşlar kahvetad ıspartadan istenilen kahveyi istediğiniz miktarda gönderiyor. Sanırım kg yatı çiğ olarak 30 tl idi. 7-8 kg almaya ve 175 tl yi bağlamaya gerdk var mı?
 

nokmen

Yeni Kahvesever
Katılım
17 Şub 2016
Cevap: Toplu çiğ çekirdek alımı (Kolombiya 7,5 kg=175 TL)

Bu da forumlarda yeni bir alışkanlık heralde? Mesajın sahibini yok sayıp "arkadaşlar"a hitab ederek cevap vermek ve üstelik "gerek var mı?" diye sorarak konuyu baltalamak.

Kimin, kaç kiloyu nasıl alacağını, parasını nereye harcayacağına da karar vermişsiniz.

"Sanırım" diyerek önerdiğiniz fiyatsa kargosu bile belli olmayan 30 TL . Ben yine de bunu yazmadan önce reklamını yaptığınız yeri aradım, kargo bile dahil değil. (Benim bahsettiğim yer bile zaten kargosuz 35'e veriyor).

Lütfen biraz edep ve saygı.
 

cngz

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Ocak 2016
Cevap: Toplu çiğ çekirdek alımı (Kolombiya 7,5 kg=175 TL)

Buradan hiç kimse ile ikili cevaplaşmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Adı üstünde zaten forum. Genel hitapla başlar. Nokmen ve bu konuyla ilgilenen herkesten özür diliyorum.
Daha önceden çekirdek alımı ile ilgilenmiştim. 60-75 kg satılıyordu. Bu forumdan çok faydalandım. Başkalarına da faydalı olmak amacıyla yazdım. Emin olabilirsiniz. Hiç kimsenin işine karışmak miyetim yok. Kimse adına da karar vermek haddim değil. Baltalama olarak algılandı Tekrar özür dilerim.

( sinbo mısır patlatma makinesine çok düşük maliyetle kahve kavurma özelliği kazandırdım.19.02.2016 tarihinde "kahve kavurma" konu başlığında tüm kahve sever forumdaşlarımla paylaşacağım. Umarım herkese faydalı olur)
 

naif

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Eki 2014
Cevap: Toplu çiğ çekirdek alımı (Kolombiya 7,5 kg=175 TL)

Gerek var mı sorusuna cevap olarak şöyle bir konu mevcut;

http://www.kahveler.net/kahve-cekirdekleri/847-cuval-ile-cig-cekirdek-alimi.html

Forumdaki üyeler genel olarak toplu alıma yanaşmıyor. Başarılı bir şekilde kavuran kişi sayısı az. Kavuran üyeler tek çeşitli bağlı kalmak istemiyor. Tüketim miktarı aşırı değil. Bu sebeple zamanında 6 kiloya bile rağbet olmamıştı. Cngz adlı arkadaşın da söylemeye çalıştığı ve tahmin ettiği kadarı başarılı bir şekilde bu konu. Ve evet arkadaşlara yani diğer üyelere hitap etmesi de gayet normal değil mi? Herkes kendisi için en makul olan alim veya kullanım yöntemini paylaşıyor, o da alternatif sunmuş. Benim de tercih edeceğim yol en fazla bir kilo almak oluyor mesela.

Pay alacak üye bulabilmeniz dileğiyle. Hatta konuyu açan üyeye iletişime geçmek isteyebilirsiniz, belki hala aynı düşüncededir.

Not: Eklemeyi unutmuşum. Fiyat konusunda da alternatif ararsanız Yirgacheffe adlı üyeye iletişime geçebilirsiniz. Ben kendisinden çok fazla alışveriş yapmasam da görüldüğü birçok üye fazlasıyla memnun. Kendisi de pek bir yardımsever :D
 
Son düzenleme:
Üst