Düşük bütçeli üniversite öğrencisine espresso makinesi önerisi...

callmeabq

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Tem 2022
Yıllardır kahve ekipmanlarını ufak ufak topluyordum -kimisini para biriktirerek kimisini de sağ olsun kız arkadaşımın hediyeleriyle- ve geldiğim noktada, evde canımın çektiği her türlü kahveyi yapmaya çalışıyorum, çok da keyif alıyorum LAKİN takdir edersiniz ki espresso yapamıyorum. İndirim dönemlerinde sürekli araştırıyorum fakat içime sinecek, bütçemin de yeteceği bir alet bulamıyorum. Önerileriniz nedir? Yani şöyle ki; Delonghi'nin 5-6k'lık makinelerinden de almak istemiyorum. Alacağım şey beni tatmin etsin ama çok da para vermeyeyim istiyorum:D Şımarıklık da olabilir, yapmayıver diyebilirsiniz ama durum bu..Tıp fakültesi hayatımın son yılında, hem de bu kadar yoğun çalışırken evde şöyle keyifle bi espresso içebilmek bütün yaralarımı saracaktır eminim..
 

Teomanak

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Haz 2022
hocam kusura bakma inan cevap verdim sanıyorum, özür dilerim. bahsettiğin konudaki arkadaşa yazdım cevap bekliyorum. umarım hayırlısı olur, çok teşekkür ederim. cevap beklerken başka alternatif olur mu diye upladım..
F/p baska alternatif benim aklimda baska yok.
 

callmeabq

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Tem 2022

Istanbulda iseniz gelbura.com un yerine gidip bu makineyi deneyebilirsiniz. Bende yeni gordum. Yeni cikmis zaten. Ama kagit uzerinde gaggia dan cok daha iyi. Denemedim. Deneyimleyende yoktur heralde. Bir bakin derim. @callmeabq
çok iyi duruyor. istanbul'da değilim o sebeple lansmanı ve tanıtım videolarını bekliyorum hocam. sizin de dediğiniz gibi kağıt üzerindeki kadar iyiyse çok çok iyi bir seçenek olabilir.
 
Üst