Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

'Online Satış Siteleri' forumunda OverdoseCoffee tarafından 26 Mar 2016 tarihinde açılan konu

  1. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Merhaba,
    Şuanda İzmir Kordon The Public House içindeki kahve barımızı ya da Buca'daki Kavurma atölyemizi ziyaret edebilir ya da https://overdosecoffee.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

    Kahve ile kalın!
     
    Son düzenleme: 1 Kas 2017
    HaLiL27 bunu beğendi.
  2. jackosman

    jackosman Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Etiyopya Yirgacheffe Kochere beğenmiş idim . Tavsiye ederim ...
     
  3. borayz

    borayz Yeni Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Ben alışveriş yaptım, gelen kahve kalite olarak iyiydi, Ersin Bey mesajlaştığımız başka bir yöresel kahveden numune de göndermişti sağolsun.
    Yalnız böyle foruma liste yükleyerek olmaz, internet ayağı güdük kalır, fazlaca müşteri edinemezsiniz, sitenizi donatmanız lazım.
    Bir de şu kahve sitelerinde yayılmaya başlayan "kendi harmanını yap" fonksiyonu çok kullanışlı, bence siz de uygulayın.
     
  4. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Bahsettiğim gibi sitemiz yapım aşamasında tamamlayıp sanal pos başvurumuzu yapacağız. Ya da paypal ve havale ile mi yürüsek başta bilemedim :) Harman yapma fikri bir yandan güzel geliyor bir yandan kötü işi bilmeyen biri kötü bir harman yaparsa benim kahvem kötü olarak adlandırılacak. Her yere uyarı koymak lazım bilmiyorsanız ellemeyin diye :)

    İlginiz ve mesajınız için teşekkürler!

     
  5. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Ersin bey, internet üzerinden çekrdek satışı yapmanızdan çok memnun oldum. Sizden alışveriş yapmak için İzmir'e gelmeyi beklemek gerekmeyecek :) Mevcut olan ve yeni sipariş verdiğim çekirdekler bitince irtibata geçip çekirdek önerinizi isteyeceğim :)

    Ayrıca en azından paypal olayına öncelik vermenizi diliyorum. Havale demek havale masrafı demek, ve gereksiz yere havale masrafı ödemek bana çok gereksiz geliyor.
     
  6. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Haklısınız bende pek hoşnut değilim :) Elimden geldiğince hızlı geliştirmeye çalışıyorum siteyi.

     
  7. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Listemize
    Papua New Guinea Sigri Plantation
    RFA Malawi AA Plus Pamwamba

    Kahveleri eklendi yeşil olarak. Hasta olduğum için kavurma yapıp profil çıkaramadım maalesef :) Yakın zamanda kavrulmuş olarak alabileceksiniz.
     
  8. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Papua New Guinea Sigri Plantation
    RFA Malawi AA Plus Pamwamba

    Kahvelerinin profilleri çıkarıldı. Ayrıca
    Rwanda Mahambe listemize eklendi.
     
  9. hakanbey

    hakanbey Yeni Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Merhaba kahvelerinizi denemek istersek nasıl alışveriş yapabiliriz? Sitedeki fiyat listesi güncel mi?
     
  10. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Merhaba,
    Mail yolu ile bana ulaşabilirsiniz. Site suan yapim aşamasında. Fiyatlarda farklılıklar olabilir.

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  11. hakanbey

    hakanbey Yeni Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Mail adresinizi göremedim o yüzden özel mesaj attım .
     
  12. intelligenc

    intelligenc Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    hocam ben mail attim ancak henuz bir geri donus yok..
     
  13. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Gelmedi hocam. Yanlış yazmış olma riskine karşın tekrar yazıyorum. info@overdosecoffee.com sizden başkasıda yazdı dün çıktım kargosunu hatta

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  14. intelligenc

    intelligenc Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    email adresinizi ilk postunuzdan kopyala yapistir ile alip gonderdim.. 3 kez de tekrar harf harf kontrol ettim. Demekki farkli bir sorun oldu her neyse tekrar mail atiyorum , simdiden tesekkurler

     
  15. awalanche

    awalanche Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Sıra Overdose'u denemeye gelmişti ve geçen hafta bir siparişim oldu.

    Malawi AA Plus Pamwamba RFA ve Guatemala Antigua Santa Rosa, olarak iki paket kahve sipariş ettim. Şehir dışında olduğum için 2 gün sonra kargoya verilmesini ilettim ve söylediğim tarihte kargoya verilmesi beni mutlu etti. Ayrıca 50gr deneme Burundi Kayanza SFA Washing Station göndermişler.

    Kahveleri denedim ve hoşuma gitmeyen bir durum olmadı. Web sitesinde yazan tatların %60 ını belki daha fazlasını aldım. Damağımız gelişmeye devam ettiği için belki de hepsini tam alamıyoruz ama diğer sitelerden aldığım kahvelere göre daha fazla tat aldığım da bir gerçek... Kavurma ve paketleme de çok başarılı.

    Özetle:
    Burundi Kayanza SFA Washing Station - Limon kabuğu tadı baskın bana göre light bir tat içimi temiz seveni kaçırmasın.
    Guatemala Antigua Santa Rosa - İçtiğim en iyi Guatemalalardan birisi başarılı.
    Malawi AA Plus Pamwamba RFA - Bu çekirdeği daha çok beğendim. Kuru üzüm ve kuru erik notaları mest ediyor ve çok temiz bir içimi var.

    Denemelerim devam ediyor ve Overdose şuan için ilk iki sitem arasına girdi. Kesinlikle tekrar uğrayacağım.
     
  16. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Beğendiğine sevindim. Yine bekleriz efenim :)

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  17. campos

    campos Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Merhaba hocam, sahsi gorusum kahve fiyatlarinin biraz yuksek oldugu...(size ozel degil)

    Eger 100grx3 - ya da 100gr x5 gibi deneme paketleri yaparsaniz, guzel bir girisim olabilir, Boylece bir kerede 5 farkli cekirdegi butceyi sarsmadan, bayatlama korkusu olmadan deneyebiliriz.
     
  18. forgondor

    forgondor Aktif Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    aynı istekte bende buluncaktım ancak sonrada kişiye özel kavrum yaptıklarını hatırladım.
    250 gram için makineyi çalıştırıyorlar ancak tek bir 100 gram için makine açmak mantıklı olmaz galiba. o yüzden ya daha önce kavrulmuş kahve yolluycaklar ya da bi kaç kişi toplu yapcağız. mesela 5 kişi toplanıp 3x100 lük aynı originden kahveler sipariş etceğiz
    3 tur da 500 er kavurmak daha kolay olcak
     
  19. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    Merhaba,
    Bu konu önceden gündeme gelmişti ama şöyle bir durum var. Ben sipariş üzerine kavuruyorum. Şuan en ufak makinam 1 kgluk ama 300-400 gram atıp 250 gram çıkarabiliyorum. Altını yaptığımda çok dengesiz bir kavurma oluyor. Yani sizin sipariş verdiğiniz gün aynı kahveden başka biri sipariş vermezse kavurmak çokta mümkün olmuyor.

    Daha ufak makina yapma projemiz var (tabi önce 5kglik makinayı restore etmek lazım.)
    belki o zaman olabilir böyle birşey ya da işler çok çok iyi gidecek her kahveden günce bir kaç kilo kavuruyor olacağım.(tabi o zamanda kişiye özel kavrum kavramı ortadan kalkacak seri üretime dönmüş olacağım.)

    Ayrıca her kahveye ayrı ambalaj ve vakit harcanacağı için fiyatı daha fazla olacaktır.
     
  20. campos

    campos Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Overdose Coffee Kavrulmuş ve Yeşil Çekirdek

    anliyorum hocam, isletme acisindan bakildiginda siz de haklisiniz.

    bazi isletmeler haftanin sadece belli gunu kavuruyor ve ona gore siparis aliyorlar. mesela her hafta sali gunu kavuruyorlar... bu sekilde oldugunda ne kadar kavurmalari gerektigini biliyorlar... fazlasini da ya stoktan satiyorlar ya cafe de kullaniyorlar ya da 1-2 hafta onceki kavrum olarak satiyorlar..

    bu haftasonu izmir de olma olasiligim var. gelirsem yaniniza ugrarim :)