turkkahve.com.tr sitesi guvenilir mi ?

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
Cevap: turkkahve.com.tr sitesi guvenilir mi ?

CLICK OTOMATİK TAMPER - NONE BRAND - TÜRK KAHVE - Dünya Markası Baristo Ekipman ve ürünlerini şimdi sipariş edin!

evet fiyatı uygunmuş. yalnız çapı yazılmamış.

gördüğüm kadarıyla burası kahve bayilikleri veriyor. sitenin ssl si mevcut. ideasoft kullanıyorlar. adresleri telefonları mevcut. ben ilk kez alışveriş yapacağım yerlere mutlaka en azından ürün stokta var mı diye telefon ediyorum. böylece telefondaki sesin tonu, konuşma biçimi, ürün bilgisi hakimiyeti oradan alışveriş yapıp yapmama kararını vermemi sağlıyor :D

ayrıca havaleyle ödeme yaparsanız havale açıklamasına x siparişinin ödemesi vb gibi açıklama yazın. ürün gelmezse bu şekilde paranızı ödeyip ürünü almadığınızı kanıtlar banka veya mahkeme yoluyla para iadesi alırsınız.

kredi kartıyla yapmışsanız daha kolay şekilde direkt bankaya bildirip paranızı alırsınız.( kredi kartlarının alışveriş sigortaları var )

yanlış anlaşılmasın bu firma için konuşmuyorum. internette alışveriş yapmakta tereddüt ettiğiniz siteler için genel bilgi veriyorum.
 

kbere

Aktif Demleyici
Katılım
13 Ocak 2015
Cevap: turkkahve.com.tr sitesi guvenilir mi ?

@Cy'ye ek olarak;

com.tr uzantılı domain almak için türkiyede kayıtlı bir ticari işletme sahibi olmanız, alacağınız domain için ise isim tescili yaptırmanız veya şirket kurarken ticaret sicili gazetesinde yayınlanan ilanınızda şirket isminizin noktası virgülüne bu çekilde geçmesi gerekmektedir. yani birileri kayıtlı iş yapmak zorunda ve dolandırıcılık yaparsa muhatapınız bellidir. bu da çok büyük çaplı dolandırıcılıklar haricinde sıkıntı yaşamazsınız anlamına geliyor.

tamper'a gelince sanki şuradaki tamperın aynısı gibi geldi:
1 PC Espresso Coffee Tamper Stainless Steel Tamper 57mm 58mm 51mm Espresso Coffee Maker-in Coffee Tampers from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group

öyleyse bile çinden almak kargo ile beraber 31 dolar(90 lira) civarına geliyor. o yüzden alınabilir. ben dolar 2 lira iken almıştım çinden. kullanışlı. ancak madeni kısmı paslanmaz çelik değil, başka bir malzemeden yapılmış. ne olduğunu bilmiyorum. onun dışında memnunum.
 
Üst