Probador Colectiva

brewandsip

Yeni Kahvesever
Katılım
20 May 2023
Uzun zaman sonra Bob o Link kahvesini aldım düşük beklenti ile ancak kahve geldi ne kavurma tarihi ne de degass tarihi var paket üzerinde, altında, sağında solunda, her yerine baktım.

Mail attım ona da cevap gelmedi. Paketi açtım 2 aylık kahve gibi hiç bir koku emaresi yok, demleme esnasında blooming'de reaksiyon gösterdi ancak demleme sonucunda kahvenin bahsedilen tadım notları ile uzaktan yakından ilişki kuramadım.

İnstant coffee sanarsın.

Sanırım bu da son siparişim oldu kendilerinden ticari hayatlarında başarılar dilerim.
 

zosi

Tecrübeli Demleyici
Katılım
24 Tem 2022
Ben de 3-4 farklı tadım paketi almıştım,içlerinde Bob o Link de vardı ve dediğiniz gibi tatsız , sıradan bir kahveydi ve hiçbirinde kavrum tarihi yazmıyordu.
8-10 paket kahvenin bir tanesinden bile tat alamadım, tadım notlarını geçtim zaten.

Benim de mailime cevap vermediler, bir süre bekledim baktım hala cevap yok, İnstagram'dan sert konuştum biraz o zaman cevap geldi.


Bu frmayı övüyorlar ama kahveleri kötüydü, içmedim zaten hepsini , öylece duruyorlar.
 

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Aeropress şampiyonunun orada çalışması ama mönüde aeropress yok denilmesi ? 😬 Şaşkın değilim aslında karşılaştığım manzaradan sadece her zaman ne olursa olsun bir şans vermek lazım herkese diye düşünürdüm artık bu şans işini bir iki kez düşünmem gerektiğini anladım. Moccamaster'ta bir Japanese içildi , ne desem bilemiyorum, evde daha güzelini yapıyoruz o sıcakta gitmeye gerek yok. Oturun oturduğunuz yerde . 😂😂😂
 
Üst