Ecm Puristika-Classika Kullanıcıları

BleuRebel

Aktif Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Konum
İstanbul
Merhaba herkese, burda Ecm Puristika kullanıcıları olarak deneyimlerimizi yazabiliriz.

Ayrıca, küçük bir Ecm Puristika whatsapp grubu kurduk, maksat makineyi daha iyi tanımak, paylaşımda bulunup daha iyi bir seviyeye gelmektir. Eğer siz de Ecm Puristika kullanıyorsanız bana mesaj atarsanız(whatsapp 5071071446) sizi whatsapp grubumuza ekleyebilirim.
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Arkadaşlar, küçük bir Ecm Puristika whatsapp grubu kurduk, maksat makineyi daha iyi tanımak, paylaşımda bulunup daha iyi bir seviyeye gelmektir. Eğer siz de Ecm Puristika kullanıyorsanız bana mesaj atarsanız(whatsapp 5071071446) sizi whatsapp grubumuza ekleyebilirim.
Güzel düşünmüşsünüz. Yine forumda da "ECM Puristika Kullanıcıları" konusu açabilirsiniz. İlk mesaj olarak bu whatsapp grubunu da ekleyebilirsiniz.
 

BleuRebel

Aktif Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Konum
İstanbul
Makineyi 10 gündür kullanıyorum, günlük 3-4 shot espresso içiyorum genelde, sadece espresso içenler için her açıdan çok güzel makine, verdiği espressoların kalitesi üst düzey, pid ayarı-shot timer-manometre ekranı-basınç ayar vanası-e61 demleme başlığı-manuel pre infusion-0,75 litre paslanmaz çelik sıcak su kazanı-2 litre cam su deposu-çok az yer kaplaması-kaliteli malzeme ve şıklığıyla parasının hakkını veren bir makine.
 

BleuRebel

Aktif Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Konum
İstanbul
Tekrardan Selamlar, yeni Puristika ve Classika kullanıcıları küçük whatsapp grubumuza girmek için bana özelden yazabilirler.
 
Üst