V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

'Diğer Ekipmanlar' forumunda adolate tarafından 8 May 2016 tarihinde açılan konu

  1. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Selamlar,

    Filtrelerimin azalmasıyla yeni sipariş için bakınmaya başladım. Şu an beyaz kağıt kullanıyorum ama sıradaki siparişimi beyazlatılmamış kağıtla yapmak istiyorum ama malesef yurt içi satıcılarında hiç bulamadım. Acaba gözden mi kaçırıyorum? Sizlerin bildiği hario v60-02 beyazlatılmamış kağıt satan bir yer var mı?


    Saygılarımla
     
  2. bahadr

    bahadr Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Aromatik olarak fark ediyor bence.Beyaz olmayan kağıtla Etiyopya Sidamo denemesi yaptım.Aromaları aldım.Beyazla yaptım biraz aroma ölmüş gibi geldi.Harionun içinden çıkan kağıtlardı.Ben de bulamadım yurt içinde.
     
  3. mustyq

    mustyq Mustafa ÖZBAHCECİ

  4. Espresso Perfetto

    Espresso Perfetto Yeni Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Espresso Perfetto' da hafta basinda beyazlatilmamis filtreler gelmis olucak.
    Tiamo V60 beyazlat
     
  5. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Peki bu "tiamo"adlı markanın "hario" ile ilgisi nedir? Aynı kalitede ürünler mi yoksa alt firma gibilerinden bir durum mudur?
     
  6. Espresso Perfetto

    Espresso Perfetto Yeni Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Merhabalar..Maalesef sürekli giremiyorum foruma..Cevaplarda gecikmeler olabiliyor böyle haliyle..
    Tiamo, Hario gibi bir marka..Hario ile bir alt-üst ilişkisi yok.. Hario Japan, Tiamo ise Çin..

    Bkz: Tiamo Europe web sayfası
     
  7. Fatih

    Fatih Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Tiamo cakma Hario ve Kalita urunleri ureten, piyasaya yeni girmis sayilan bir marka. O yuzden bir cok filtresi vs.. diger kahve edavatlari ile uyumlu oluyor.
     
  8. MesutYilmaz

    MesutYilmaz Yeni Üye

  9. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Bununla ilgili forumda bir yazı okumuştum. Şu an nerede ve kim tarafında yazıldığını tam hatırlamasam da tat olarak hayal kırıklığı olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.
     
  10. MesutYilmaz

    MesutYilmaz Yeni Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    merhaba,

    bilgilendirme için teşekkür ederim.
     
  11. merrtk

    merrtk Aktif Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    bugün kahhve.com'dan beyazlatılmamış filtre sipariş ettim. ilk kez kullnacağım hakkında olumlu yorum görmek güzel oldu. profil olarak fark ederse yazacağım buradan.
     
  12. MesutYilmaz

    MesutYilmaz Yeni Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Merhaba,
    Ben Hario V-60 coffe filter 100'lü kullanıyorum Alibaba'dan geldi, gayet memnum


    Tahmini Teslimat Zamanı
     
  13. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Selamlar,

    Konunun üzerinden baya geçmiş ancak hem güncellenmesi açısından hem de benim de filtre ihtiyacım olduğundan sizlerin de fikrini almak istedim.

    Hario filtreler için internetteki fiyatlar çok değişken. 100'lü paketler 25tl civarından başlayıp 35tl'ye kadar gidiyor. Bunlardan bazıları Japon bazıları ise Hollanda üretimi. Hollanda üretimlerinde akış sorunu vs. olduğunu okudum. Ben mevcutta kullandığım filtreleri kahve.com'dan almıştım ancak şuanda satışı görünmüyor.

    Sizler filtreleri nerelerden alıyorsunuz ve memnun musunuz? Yardımlarınızı bekliyorum.
     
  14. merrtk

    merrtk Aktif Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    hocam merhaba. ben yaklaşık 6-8 aydır filtreleri kahhve.com'dan alıyorum. hiç bir sorun yaşamadım. şu an stokta görünüyor. diğer sitelerde filtrenin nasıl çıkacağını tahmin etmek zor. bir kez stoa'dan aldım. çöpe attım. akış sorunu yaşadım. kahhve.com'da şu an filtre var.
     
  15. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Bende filtresini hep kahhve.com dan alanlardandım. 100lü filtreleri kulaklı ve daha geç akış sağlıyordu. O kulaklı, v60 baskılı filtreler gövdeyi bir miktar öldürüyor ve daha chemex e yakın bir tat profili sağlıyor. Bu yüzden 40 lı satılan paketlerden alıyordum. Fakat geçen kronotroptan kahve alırken filtremin azaldığı aklıma geldi ve yukarıda yazdığım durumu unutarak 100lü filtre sipariş ettim.. Filtreyi açtım ve ne göreyim? Kulaklı ve baskılı değil o güzel akışı aldığım filtrenin aynısı. Şu filtre daha iyidir demek pek doğru olmaz. Her kağıdın seveni vardır. Ama daha gövdeli ve yağlı bir kahve istiyorsanız kulaklı ve üzeri v60 baskılı filtrelerden uzak durun. Daha yumuşak ve zarif birşeyler peşindeyseniz baskılı kulaklılardan alın. Ama ufak bir öneri; eğer filtreniz kulaklı ve baskılı ise diğerine göre çok çok az daha kalın öğütün.

    Ayrıca [MENTION=1413]thewind[/MENTION] 25 lira bile fazla bence ama mecbur veriyoruz. Aman 35 tl vermeyin derim. Düzenli kahve aldığınız yere güveniyorsanız ilk tercihiniz o olsun. Şu kutuda satılan 40lı paketler geçirgenlik olarak iyi bence.
     
    Son düzenleme: 20 Şub 2017
  16. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre


    bilgi için çok teşekkür ederim. kronotrop'dan gelen filtreler sitedeki görsel ile aynı mı? poşet içinde ve kahve rengi. bir de o görsel 01 için. ben 02 olandan alacağım.

    en uygun aşağıdaki site. ama buradan hiç alışveriş yapmadım. nasıl bir yerdir bilmiyorum.

    https://www.yg724.com/parcadetay-1074/hario-v60-filtre-kagidi-(02).html
     
    Son düzenleme: 20 Şub 2017
  17. metehan

    metehan Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Bende geçenlerde coffeedepartman'dan kahve alırken 100lü kağıt sipariş ettim. Baskısız ve kulaksız geldi. Bilginize.
     
  18. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Hocam orada seçim ekranı var aşağıda 01 veya 02 seçebilirsiniz. Oradaki resim hem ışık vurmasından hemde ıslandığından hafif sarımsı görünüyor. Fakat klasik beyaz filtre. Baskısız ve kulaksız model geliyor
    Bu arada siparişi verirken kargo bedelini de hesaplamayı unutmayın. 25 tlye 10 tl kargo parası alıp 27 tl 5 tl kargo parası alıyorsa astsrından pahalı olmasın.
     
  19. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Tamamdır inceleyeceğim.

    Teşekkür ederim.
     
  20. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Dün araştırırken benim de dikkatimi çekti. Özellikle Japon üretimi vs. yazmışlar. Eğer kargo da yoksa buranın fiyatı da makul sayılır.