Metro gross markette V60!

'Kahve ve Ekipman Satışı Yapan Yerler' forumunda yalcinclk tarafından 22 Ara 2016 tarihinde açılan konu

  1. yalcinclk

    yalcinclk Yeni Üye

    Arkadaşlar yeni insert te kahve seti 4x200gr + porselen V60 + 25ad filtre 40TL, ihtiyacı olan kaçırmasın. TC no ile günlük kart alıp girebiliyorsunuz, esnaf olmaya gerek yok.

    Metro katalog fırsatları

    sayfa 11
     
  2. aedemirci

    aedemirci Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Ürün Hario değil ama yapı itibariyle neredeyse aynısı. Filtreleri konusunda birşey diyemem. Filtreler işe yaramaz ise de, orijinal Hario filtreleri ile kullanılırsa performansı çok da farklı olmaz herhalde.

    Metro'da çalışan bir yakınım geleceğini söylemişti. Hatta sifon falan da getireceklermiş galiba. Fiyat gibi faktörler nedeniyle Hario getirme olasılıklarının zor olduğunu söylemiştim. Demek ki bu şekilde çözmüşler işi. Muhtemelen getirecekleri sifon falan da Hario olmayacak.
     
  3. keremp

    keremp Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    yalnız ilginç bir nokta var,
    filtreler farklı, normal filtre makine için olan filtrelerden konulmuş. görseller mi yanlış acaba?

    yada v60 kısmı farklı. iyice bakmak lazım.
     
  4. aedemirci

    aedemirci Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Kutu görseli üzerindeki filtre ile yanda verilmiş olan filtreler farklı. Sadece tahmin yürütüyorum ama muhtemelen normal filtre gelecektir yanında. Bunun için özel üretim filtre yapacaklarını sanmıyorum.
     
  5. merrtk

    merrtk Aktif Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    geçekten hario'ya çok benziyor. ve porselen olması cezbedici. ihtiyacı olanların kesinlikle gidip görmesi gerek. alınabilir.
     
  6. DessoEldest

    DessoEldest Paylaşımcı Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Kaliteli filtre kullanıldıktan sonra porselen kısmı kullanılabilir diye düşünüyorum. Aliexpress den sipariş vermeyi düşünüyordum. Aynı fiyata geliyor nerdeyse. Metroda yanında verilenlerle çok uyguna geliyor. Ama 800 gr çekilmiş kahve...
     
  7. cemeray

    cemeray Aktif Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    bir bakmakta fayda var. aliexpresste plastiği bu fiyat. kahveler çekirdek olsaydı süper olurdu.
     
  8. bulcum

    bulcum Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Kuşadası metro için hazırlanmış bir katalog bu. İstanbuldakinde de geçerli mi acaba

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  9. DessoEldest

    DessoEldest Paylaşımcı Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Kayseri metroyu aradım. Ellerinde varmış. Muthemelen her metroda vardır. Kahveler 800 gr öğütülmüş vakumlu imiş.
     
  10. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    bende açılan sayfada kuşadasına dair herhangi bir bilgi yok. link şu şekilde:
    Metro katalog fırsatları

    linkte geçen istanbul ve refPageType=OFFERS_NO_CITY kelimeleri her şehirde geçerli olduğu fikrini destekliyor.
     
  11. ayhankizmaz

    ayhankizmaz Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Biri de uygun fiyatlı kettle yapsa da alsak.
     
  12. playdead

    playdead Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Ben ikisi arkadaşlarıma olmak üzere 3 set aldım. Filtreler uygun ebatta. Kahveler aralık başı üretilmiş.
     
  13. cemeray

    cemeray Aktif Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    kağıthane metroya uğradım tedarikçi henüz getirmedi dedi. normalde bugün satışta olması gerekiyormuş. boşuna gitmiş oldum.
     
  14. playdead

    playdead Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Kahve ekipmanları bölümünde değil, kahveler bölümünde. Ekipman bölümündekilerin haberi yoktu.
     
  15. metehan

    metehan Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    Tebrik edilesi hareket. Eğer Dripper 1 porsiyonluk boyutta değilse bende hediye etmek için almayı düşünüyorum.
     
  16. keremp

    keremp Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    bende bunu merak ettim.
    alan kişiler cevaplayabilr mi? tek kişilik versiyon mu acaba?

     
  17. cemeray

    cemeray Aktif Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    alan arkadaşlar yorum ve resim bekliyoruz....
     
  18. playdead

    playdead Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    kullanma talimatında 24 gr kahve 400 gr su kullanılacak deniliyor. Bu ne demektir 1 porsiyon mu?
    buna hangi filtreden almak lazım 01 mi 02 mi?

    edit -en geniş çapı 11 küsur mm olduğu için 02 olabilir
     
    Son düzenleme: 23 Ara 2016
  19. burak

    burak Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. freedom

    freedom Yeni Üye

    Cevap: Metro gross markette V60!

    İçinden çıkan kahveler iş görür mü?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi