Boxxcoffee.com

'Online Satış Siteleri' forumunda bulcum tarafından 18 Oca 2017 tarihinde açılan konu

  1. bulcum

    bulcum Aktif Üye

    Firmanın ismini geçenlerde farklı bir konuda duymuştum. Burtukaana Natural Lot 2 kahvesinin beğenildiğini okuyunca bir deneme yapayım dedim. Aynı kahveden sipariş verdim. Salı ve çarşamba günü kavrum günleri imiş. Salı verdiğim sipariş Çarşamba günü ulaştı. Bir gün daha deneyip fikirlerimi paylaşacağım. Şimdilik;
    Artıları
    1. Seviyeli , ilgili iletişim
    2. Hızlı paketleme ve gönderim

    Eksileri
    1) Paket üzerinde veya başka bir şekilde/yerde kavrum tarihi/bilgileri yok( çok önemli buluyorum)
    2) İnternet sitesi kullanıcı dostu değil
    3) Kargo bilgilendirmesi eksik/zayıf

    Bir de sanırım firmalar kilitli poşetleri kasten kullanmıyorlar. Tahmin ediyorum ki kilit kısımları kolaylıkla açılıp hava temasına sebep verebileceği için kilitli poşet yerine sıcak baskı yapıp paketliyorlar. Halbuki yine kilitli poşet kullanıp kilit kısmının üstunde kalan kısmına sıcak baskı yapabilirler. Maalesef ülkemizdeki bu poşetleme ve ambalaj işlerini kullanışlılıktan uzak buluyorum. [​IMG]

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
    Son düzenleme: 18 Oca 2017
    EK43 bunu beğendi.
  2. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: Boxx.com

    Boxx'ı gündeme getiren kişi olarak tüm olumlu yorumlarımı söylemiştim aslında. Ama bu tarz bilgileri paketin üzerine neden yazmazlar ben de anlayamıyorum. Bir etikete bakar sonuçta. Kahven güzel, hizmetin iyi, işi biliyorsun. Birazcık da çaba sarfedip detaylara da odaklansan ne olur değil mi? Şöyle bir düşünüp baktığımda her yönüyle dört dörtlük diyebileceğim ve yurtdışındaki Rave ya da HasBean gibi tedarikçilerle kıyaslayabileceğim bir işletme maalesef karşıma henüz çıkmadı. Herhalde bu bir gelişim-öğrenme süreci ve biz bu işlerde de henüz emekleme aşamasındayız.

    Normal koşullarda tüm kavurma yapan işletmelerin, bu alanda ülkede herhalde tek olan bu foruma üye olması ve bu geribildirimlerden yararlanması gerekir. Düşünüyorum da ben böyle bir iş yapıyor olsam forumdan çıkmazdım herhalde....
     
  3. freedom

    freedom Yeni Üye

    Cevap: Boxx.com



    Haftaiçi bir öğlen Boxx'a uğrayıp kahve almak niyetindeyim. Geri bildiriminizi elden ulaştırayım, bakalım yorumları ne olacak [emoji1360]
     
  4. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: Boxx.com


    Foruma da davet edin. Kurumsal taraftan temsil arttıkça forum daha keyifli hale gelecektir. Şimdiden çok teşekkür ederim.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. awalanche

    awalanche Paylaşımcı Üye

    Cevap: Boxx.com

    Başlık hatalı sanırım? Boxx.com'un kahve ile alkası yok gibi. :)
     
  6. freedom

    freedom Yeni Üye

    Cevap: Boxx.com


    Web adresleri https://www.boxxcoffee.com
    Başlık düzeltilirse iyi olur [emoji6]
     
  7. bulcum

    bulcum Aktif Üye

    Cevap: Boxx.com

    Evet haklısınız, ben acelecilik yapmışım. Yöneticiler bir el atarsa iyi olur.



    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  8. freedom

    freedom Yeni Üye



    Merhaba Arkadaşlar,

    Boxx'a bugün uğradım ve kahvemi aldım. [emoji4]Maslak Atatürk Otosanayi'nin içinde çok keyifli bir mekan yaratmışlar. Misafirperverlikleri için de gıyaplarında teşekkür ediyorum. Sizlerden gelen geribildirimleri de kendilerine ilettim, kahve künyesi için tasarım çalışması yapıyorlarmış. Foruma davet ettim, tahmin ediyorum ki en kısa zamanda üye olup forumumuza katkıları olacaktır.
     
  9. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    Altuğ Bey'de bugün Eskişehir'deydi. Ben de kendisi ile sohbet edip, burada konuştuklarımızı aktardım. Foruma üye olmak istediğini söyledi. Tüm görüşlere ve eleştirilere çok açıklar gerçekten. Yarın da Maslak'taki mekana uğramayı planlıyorum bakalım.
     
  10. freedom

    freedom Yeni Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com



    Ben çok memnun ayrıldım yanlarından [emoji4] Kahve zaten efsane [emoji1360] Dediğiniz gibi görüş ve eleştirilere çok açıklar. Mekanın yerini tam bilmiyorsanız Maslak 14. Sok no 469 yazınca navigasyon nokta atışı yapıyor [emoji6]
     
  11. Altu

    Altu Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    Merhabalar,
    Ben Boxx Coffee Roasters Co. ortaklarından Altuğ Başer.
    Boxx Coffee Roasters Co. ortalama 1 - 1,5 yıl önce hayata geçmiştir. Bu süre zarfında kapalı döngü olarak çalışıp arge yapmıştır. Açılacağı pazar için eksikliklerini gidermeye çalışmıştır. Kurucusu Mert Soley'dir. Burada geçen isimlerin dışında başka bir çalışanı yoktur. Bu günlerde yeni yeni ekibini oluşturmaya başlamıştır.
    Hızlıca güzel eleştirilerinize cevap vereceğim. Boxx müşteri ile iletişimde kalmayı seven ve topladığı verileri işleyip hızlıca aksiyon alacak bir kavurma evidir.
    Paketlerde kavurma tarihi ile ilgili eksiklik olduğu doğrudur. Tarih yazmayan paketler için arkalarında üretim numarası yer almaktadır ve merak eden herkes altugbaser@boxxcoffee.com'a ilgili kodu gönderip kavurma tarihini öğrenebilir. Paketleme makinamızın tarih basan numerator eklentisi en kısa sürede entegre edilip tarih yer alacaktır. Bu süreye kadar paketlerin arkasına el ile yazılacaktır.
    Paketlerin tekrar kilitlenebilir "seal" olmama konusundaki sıkıntı ise Boxx'un yerli tedarikçilere öncelik vermesi ile ilgilidir. Yerli pazarda kahve kalitesi adına kullanabilecek en uygun paketler şuan kullanılan paketlerdir. Diğer seçeneklerde "paketlerin içinde rahatsız eden bir koku var" şikayeti alındığından mevcut paketler tercih edilmiştir. Konu ile ilgili güncel bir araştırma yapıp sonuçlarını buraya ekleyeceğim.
    Kargo takip konusunda çalıştığımız kargo şirketi ile ilişkilerin yeni kurulmasından dolayı bazı aksaklıklar yaşamaktayız. Web tabanlı entegrasyon yapılıp takip kodu otomatik olarak mail yoluyla iletilecektir.
    Web sitesinin eski halinden biz de hiç memnun değildik, gelen şikayetlerden sonra altyapıyı başka bir platforma taşıdık. Mevcut halinde aynı sıkıntıları yaşıyorsanız tarafıma ulaştırmanızı rica ederim.

    Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Kesinlikle çok yapıcı eleştiriler. Kahve tazeliği için kahvenin oksitlenmemesi çok önemli ve rahatça kapatılamayan paketler bu konularda büyük eksiklik.
    Tarih yazmadığı için huzursuz olan kahve severler varsa gönderici adresine karşı ödemeli kargo yaparlarsa güncel bir kavurma ile değiştirebilirim. Sağlıcakla kalın.
     
    35asa bunu beğendi.
  12. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com



    Foruma hoşgeldiniz. İlk mesaj zaten bütün beklentileri karşılayacağınızı işaret ediyor. İşin en zor kısmında yani kahve kavurma işinde zaten çok iyisiniz. Bu basit noktalar da çözümlendiğinde en iyi alternatiflerden bir olacağınıza inanıyorum. Bugün sohbet için vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler. Az önce İstanbul'a geldim. Yarın bir fırsat yaratıp uğramaya çalışacağım. Tekrar çok teşekkür ederim.
     
  13. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    Merhaba,

    Boxxcoffee'den son dönemde kahve alan / deneyen arkadaşlar hangi çekirdekleri denediler ve memnun kaldılar mı? Ben de buradan alıveriş yapıp denemek istiyorum.
     
  14. freedom

    freedom Yeni Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    Merhaba,

    Cuma günü ETHIOPIA BURTUKAANA NATURAL LOT 2 (GUJI) kahve çekirdeği aldım ve çok memnun kaldım.
     
  15. ekremk

    ekremk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    ben de burtukaana almıstım, burtukaana cesitli yerlerden aldım 2016 favorim oldu, ve evet boxx tan aldıgım burtukaana da guzeldi. espresso icin los pirineos onermisti altug bey, henuz deneyemedim ama eminim o da iyidir.
     
  16. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    bu çekirdeği çok beğendiğinizi hatırlıyorum. v60 demleme için uygunsa alıp denemek isterim.
     
  17. ekremk

    ekremk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    demleme icin cok uygun, espresso icin de uygun oldugunu soylediler ama espressoda tam olarak istedigim gibi olmadı, belki de espressoda benim tarzım degildi ancak v60 ve chemex icin kesinlikle begenirsiniz. petradan aldıgım burtukaana, konga, onda daha cok orman meyveleri notaları var, boxx ve probador dan aldıklarımda daha tatlı, kavunumsu kompleks tatlar var, işteyim şimdi eve gitsem de demlesem anlatırken canım cekti...
     
  18. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    beni de çok meraklandırdınız. olmazsa yarın uğrayıp hem bir kahvelerini içeyim hem de çekirdek alayım.
     
  19. CoffeeBosnjak

    CoffeeBosnjak Aktif Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    Birşey dikkatimi çekti kahhve.com 'da boxx'un çekirdekleri satılıyor ve daha ucuz acaba fiyatlandırma da yanlışlık mı var yoksa anlaşmalı promosyon ile alakalı birşey mi ? Bu arada [MENTION=1413]thewind[/MENTION] demiş ki yarın uğrayıp içerim diye yeri nerde acaba ve nasıl gidilir ?
     
  20. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: Boxxcoffee.com

    açık adresleri: Maslak Atatürk Oto Sanayi 2. Kısım 14. Sokak No : 469 Sarıyer/İstanbul
    Tel : (0212) 328 28 08

    ben kartal'da oturduğumdan metro/marmaray/taksim metrosunu kullanarak gitmeyi planladım. yandex vs. ile de tam yerini bulurum diye düşünüyorum.