Woyton Coffee / Mokka & Black Label

ahmbay

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Nis 2017
Woyton Coffee almanyada unlu bir kahve zinciri, Gectigimiz haftasonu dusseldorf'ta birine ugrama firsati buldum. Kendi cekirdeklerini kendileri kavuruyor ayni zamanda cekirdek satisi vs'de yapiyorlar. Elemanlar oldukca ilgili, ayni zamanda v60 aeropress gibi lisansli seylerde satiyorlar.
Cekirdek alacaginiz zaman kucuk shotlar halinde ikram ediyorlar.
Ben Mokka ve Black label (ikiside esspresso icin) deneme firsati buldum.
Aslinda filitrekahve olarakda yoresel cekirdekler sunuyorlar ancak b*kunu cikarmiyayim diye ondan denemedim, elemani zaten 6-7 dk kadar kilitlemistim bi esspresso icin :D


Black Label: Sert esspresso sevenler icin cok guzel bir secim.
Icmeden once kokladim, kokusu gayet guzeldi, Kokusundan sert oldugunu anlayamiyorsunuz ancak sert kahve sevenler yada latte vs gibi karisimlarla deneyenler icin oldukca guzel bir sonuc verebilecek bir kahve. Ancak benim gibi aldiginiz tat daha onemliyse biraz sert ve aromasiz gelebilir. Daha oncede sert esspressolar ictim ancak bunun sertligi gercekten ilk 5 de yerini alir.
Fiyat olarakda 500gr valfli paketlenmis(adamlar kendileri paketlemis) 12 euro

Mokka : Bu kahvenin Aromasi/asiditesi diger black label'a gore daha iyi ancak ikisininkide fazla degil. Esspresso icin uygun bir cekirdek ve ortanin bir tik uzeri sertlikte bir kahve diyebilirim. Diger kahveden sertlik olarak iki tik daha az gibiydi. Ilk sert olani denedigim icin bunun tadinida su icmeme ragmen tam hissedemedim.
Fiyat olarakda 500gr valfli paketlenmis 9,5 euro


Daha sonrada cekirdek almaniz durumunda bir adet kahveyi ikram ediyorlar. (icmeden cikmayiniz) Bende iki kahveden birini bedavaya getirerek kahve aldim (foto).

Birdahaki ugramamda yoresel filitre kahve cekirdeklerini deniyecegim.

Herkese bol kahveli gunler.
 

ahmbay

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Nis 2017
Cevap: Woyton Coffee / Mokka & Black Label

IMG_6087.jpg
 

Petscheneg

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Eyl 2016
Cevap: Woyton Coffee / Mokka & Black Label

Filtrelerin fiyatları da çok uygunmuş bu arada
 
Üst