Lütfen Yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YardimLazim

Yeni Kahvesever
Katılım
20 May 2018
Merhabalar arkadaşlar lütfen yardım edin ..Finallerim yaklaşıyor 1. sınıf hukuk öğrencisiyim, aşırı dikkat dağınıklığı ve uyku problemim var uyumayı seven biri değilim ama vücudum çökmek üzere 3 gün sonra finallerim başlıyor . Psikolojik ve bedensel olarak aşırı yoruldum ve bana ekstra öneriler lazım ve bende bi kahve forumuna sormanın en doğrusu olacağına karar verdim . Öncelikle kullandıklarımı yazayım .

Solgar nero nutriens önerilen günde 1 ama sabahları 3-4 tane alıyorm 4 5 gündür
Günde 2 3 tane soğuk nescafe
2-3 tane şekersiz yoğun türk kahvesi 1 bardağa 2 bardakta kullanılan kadar kahve attırtıyorm
redbull tarzı enerji içecekleri

Sabah 10 11 gibi Kütüphaneye gidip akşam 11 gibi evde oluyorum ve gün içinde sabah öğlen yemek yemiyorum fırsatım olmuyor akşamda eve gidince atıştırıyorum artık daralmaya ve panik atak tarzı şeyler yaşamaya başladım ve bunlar yetmiyor LÜTFEN öyle bir kahve söyleyin ki tadı hiç önemli değil beni ilerdeki 10 gün boyunca 30 40 50 60... saat ayakta tutsun..! Filtre kahve önerisinde bulunanalr oldu başka önerisi olan varsa lütfen yardım etsin ÇOK ACİL.
 

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
ciddiyetten uzak kullanıcı adınız ve tanışma alanına bu şekilde ve bu başlıkla konu açmanız bu foruma katkıdan ziyade kirlilik yapacağınız izlemini verdi.

sizi banlamak durumundayım. bu size belki düzgün bir kullanıcı adıyla ve uygun kategoride, uygun bir başlıkla konu açmanız için fırsat olur.

son olarak sürekli kafein vücutta bağışıklık kazanıyor. yani bir müddet sonra uyanık kalmak için işe yaramıyor. bu konudaki araştırmaları bir inceleyin derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst