Satıldı Handground El Değirmeni

kahveanalisti

Aktif Demleyici
Katılım
17 Eki 2017
Piyasa Fiyatı 640 liraları bulan Kickstarter'da desteklenmiş en başarılı öğütücülerden biri olan HANDGROUND.Tertemiz kullanılmıştır. toplamda 20'den fazla kullanılmamıştır.

Fiyat 350 lira olarak belirlenmiştir. Pazarlığa açıktır. :D
cc56d4aa6927




a7cc56973672


İŞTE HANDGROUND ÖZELLİKLERİ

Her kahve çekirdeğinde yüzlerce tat ve aroma kilitlidir. Handground, tutarlı bir öğütme işlemi sağlayarak kahve çekirdeklerinde gizlenen tüm aroma potansiyelini hazırladığınız her fincanda ortaya çıkarır.

Kamera merceğinin odaklanma halkasından ilham alarak tasarlanan Handground ile doğru öğütme boyutunu seçmek çok basittir. Handground, 1’den 8’e kadar numaralandırılmış halka ile her numara arasında toplamda 15 farklı öğütme boyutu belirleyebileceğiniz kademeler sunar. Espresso (moka pot) kahvesi öğütmek için numaralı halkayı 1’e getirebilir veya French Press yapımı kahve için 8 numaralı kademede çekirdeğinizi öğütebilirsiniz.

Ekstra geniş açılır haznesi sayesinde tek seferde 100 grama kadar kahve öğütme imkanı sağlayan Handground, öğütme esnasında çekirdeklerin kaçmasını engellemek için özel kilit sistemine sahiptir.

Hassas teraziniz yoksa öğütücü üzerindeki her biri 10 gram kahveyi işaret eden çizgileri kullanabilirsiniz.

Handground yanına öğütme kolu eklenmiş ilk taşınabilir manuel kahve öğütücüsüdür. Öğütme kolunun yan tarafa yerleştirilmesi, rahat hareket alanı ve dengeli öğütme için diğer elin öğütücünün üzerine konulmasına olanak sağlar.

Handground’un merkezinde 40 mm’lik konik bir seramik dişli öğütme haznesi bulunur ve bu hazne kahve çekirdeklerinin daha küçük parçaçıklar halinde öğütülebilmesini sağlar. Öğütücü geometresi, öğütülen hızı ve sapı çevirmek için gereken torku dengeleyecek şekilde optimize edilmiştir. Sonuç olarak optimum düzeyde eforla optimum seviyede öğütme işlemi gerçekleştirilir.

Handground’un temizliği ise son derece pratiktir. Birkaç saniyede sökülebilen parçaları, seramik dişlilerdeki kahve tortularını bir fırça veya ılık su ile temizleyebilirsiniz.
En yaygın altı demleme metodu için; doğru öğütme boyutunu ve kahve-su arasındaki oranı asla unutmayın.

Ölçüler: 140 mm x 105 mm x 215 mm
Ağırlık: 793 gr
 
Son düzenleme:

otutay

Yeni Kahvesever
Katılım
27 Ara 2018
Satıldı mı

not: telefondan girince farkedememişim. Alana hayırlı olsun
 
Son düzenleme:
Üst