Satıldı Moka Potlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inoyan

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Mar 2019
merhaba kahveseverler, forumun varlığından buradaki bazı arkadaşların vasıtasıyla haberdardım fakat ha bugün ha yarın derken kendime ait bir hesap açmak ancak bugüne kısmet oldu. Birkaç ay sonra uzun süreliğine yurtdışına gideceğim için, bugüne dek biriktirmiş, kullanmış olduğum kahve gereçlerini satmaya karar verdim. Zira ailemin evinde atıl kalmasına gönlümün razı olmayacağı bir sürü ekipman var.

İki küçük noktaya açıklık getireyim, ürünler çok fazla olduğu için kendimce kaba bir sınıflandırma yapıp o şekilde birden fazla başlık halinde paylaşıyorum diğer başlıkları da incelemek istersiniz belki. İkinci olarak da ürünlerle ilgili bir sorunuz ya da benim güvenilirliğimle ilgili kuşkunuz olursa (ki gayet normal) lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin ki sizi forumdan tanıdığım insanlara yönlendirebileyim güven sağlamak adına.

1-) Amc 18/10 çelik alman malı bir moka pot kullandığım moka potlar arasında açık ara en iyisi yanında bardakları, sütlük ve şekerlik de var "Amc espresso set" diye ararsanız ikinci el fiyatlarının 100-140 euro arasında olduğunu görebilirsiniz. fiyatı 300 lira

2-) Bialetti marka ve çok eski bir moka pot. Kullanımı sağlıklı değil diye düşünüyorum ama güzel bir süs eşyası olarak kullanılabilir. fiyatı 40 tl

3-) Markasını bilmediğim çok şık ve kullanıma uygun bir mokapot. Fiyatı 40 tl.

IMG_6880.JPG IMG_6883.JPG IMG_6884.JPG IMG_6885.JPG IMG_6887.JPG
 

inoyan

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Mar 2019
40tl olanlar kaç cup acaba ?

Bialetti sadece süs olarak kullanılabilir kahve pişirmek için uygun değil. Diğeri kaç cup bilmiyorum ama siz sorunca içine su doldurup ölçtüm. silme 240ml; doldurma 140 ml su alıyor belki bu yardımcı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst