Satılık Delonghi Esam 2600

pofpof

Yeni Demleyici
Katılım
20 Ocak 2016
Konum
Fethiye
Merhaba arkadaşlar,

3 senedir bana sorunsuz hizmet eden, nitelikli kahve ile tanışmama sebep olan makinemi yeni bir makine aldığım için satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur, sadece buhar vanası biraz sert dönüyor, daha yavaş açıp kapatmak gerekiyor.

Fiyatı uygun tutuyorum, makine sorunsuz ama nihayetinde 3 seneyi geçti alalı ve plastik aksamlı bir makine, böyle değerlendirmekte fayda var. Sade espresso olarak tatmin edecek bir performansı yok, cappucino olarak memnun eder. Biraz çalışarak hoşunuza gidecek seviyede köpürtme sağlayabilirsiniz. En büyük rahatlığı hızlı ve stabil bir performansa sahip olması. Makineyi açtıktan 15 saniye sonra içeceğinizi hazırlamaya başlayabiirsiniz. Aynı çekirdek ve aynı süt ile her seferinde aynı sonuca ulaşabilirsiniz. Ama dediğim gibi çok fazla birşey beklememk lazım makineden :D

Kargo alıcıya ait olarak gönderebilirim, herhangi bir anlaşmam yok malesef. Fethiye'de ikamet etmekteyim. Ola ki buralardan almak isteyen olursa elden teslim yapabilirim. Kutusu ve kitapçığı mevcut, en ince ayrıntısına kadar temizliğini yaptım ve kaldırdım. Temizlik uyarısı her verdiğinde kireç temizliğini aksatmadan yaptım. Elinize ulaşınca mevcut ayarlar ile çekirdeğinizi koyup kullanmaya başlayabilirsiniz. Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplandırabilirim. Fiyatı kargo size ait olmak üzere 750 TL'dir.

DSC_0308.JPG DSC_0307.JPG DSC_0305.JPG DSC_0304.JPG DSC_0301.JPG
 
Son düzenleme:

balcis

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Mar 2015
madem 3 senelik bir makine, foto koymanız, durumunu görmek isteyenler için yardımcı olacaktır :D
 

pofpof

Yeni Demleyici
Katılım
20 Ocak 2016
Konum
Fethiye
Fotolar hizliresim üzerinden ekli ve bende görünüyor, sizde görünmüyor mu acaba?
 
Üst