Nespresso Kahve Makinesi

Shexpir

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Haz 2018
Arkadaşlar herkese selamlar.Bi konuda takıldım yardım ederseniz sevinirim.Geçen aylarda 4 veya 5 ay önce Bi hevesle delonghi ec685 dedika aldım hepsiburadadan.Tabii bu.makinayı alınca öğütücüde lazım dedim ama iş öğütücüde gelince ucuz bişey alırım dedim ama bilirsiniz espresso için her öğütücü olmuyor neyse.Bütçem müsait olmadı derken sitede 2'nci el öğütücülere baktım genelde eureka'lara.Eureka'nın espresso için en ideal olduğunu öğrenene kadar 1-2 ay geçti.2'nci elde olmadı maddi sorunlardan sonuçta alamadım ve ben kahve makinasından soğudum.Tabii başka sebeplerde çıkınca makinayı hiç kullanamadım hatta kutudan çıkmadı.Daha sonra karşıma nespresso çıktı hazır kahve.Onuda araştırdım çelik kapsülü varmış kendin dolduruyorsun.Arkadaşlar yardım beklediğim konu şu.Elimdeki dedika'yı çıkarıp bir tane nespressomu alayım?hem hazır kahve hemde çelik kapsül alırım değişik tatlarla işimi görürüm.Kolay kahve mi yoksa ucuz Bi öğütücü alıp yoluma devammı edeyim?Uzun oldu biraz ama bu kahve öğütücü beni bitirdi.
 

pazartesi

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Ocak 2018
Hocam burada kimse kapsül kahve önermez. Yine de nespresso makine almaya karar verirseniz diye bir tiyo yazayım dedim; bozuk filan eski nespresso makine götürürseniz %30 indirimli alabilirsiniz yeni makineyi.
 

bgcxx

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Nis 2018
kapsül uğraşmaya değmez dedica nın yanına bir öğütücü alın ucuz yollu başlangıç için sözen olabilir
 

EternalPassnger

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Haz 2018
Ben de uzun süre Dedica kullanmış biri olarak bu makinayla devam etmenizi öneriyorum . Kapsül makine tüm aklınızdaki sorulara çözüm olsa dahi sizi oldukça sınırlı bir pozisyona sokacak . Bakarsınız duruma encore gibi veya daha mantıklı olabilecek bir öğütücü alırsınız. Hevesiniz artarsa basınçsız sepet gibi eklemeler yaparsınız.

Sizin durumunuzdayken sık sık kahve alabileceğim bir yerden az miktarda alıyordum . Sonra öğütücü aldım . Umarım fikir verebilmişimdir.
 

hasan8989

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Kas 2018
Hocam delonghi lattisima nespresso var bende satılık :D ilgilenirsen mesajla yurtdışından aldığım için uygun sayıyorum
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20190408-020845.png
    Screenshot_20190408-020845.png
    891.2 KB · Görüntüleme: 23

quinlan

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Şub 2019
Bence iyi bir öğütücü alana kadar ''pressurized'' sepetlerle hazır öğütülmüş kahveyle idare edebilirsiniz. Hem bu sürede makinenize alışmış olursunuz.
 

Shexpir

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Haz 2018
Arkadaşlar sağolun makina zaten hazırda duruyor dediğimiz gibi düşündümde güzel Bi öğütücü için bekleyeyim.Bu sıradada hazır öğütülmüş kahve alıp makina ya alışmaya çalışayım.
 
Üst