Ka Girişim - Kendi Markanızla Ürettirin, Satın.

Girişimi yararlı buldunuz mu?

  • Evet

    Kullanılan: 2 22.2%
  • Hayır

    Kullanılan: 7 77.8%

  • Kullanılan toplam oy
    9

kahveciayhan

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Nis 2019
Selamlar, girisim.kahveciayhan.com.tr sitesi ekibi olarak tanışalım istiyoruz.

Kahveler.net'i ilgiyle uzaktan takip ediyoruz. 2019 Türkiye'sinde hala ve hala aktif olan, sadık üyeleri olan, kahveyle ilgili özel bir site Türkiye açısından bunun farkındayız ve girişimimizi mini olarak tanıtmak istiyoruz.
kahveciayhan, Türkiye'de sayılı büyük kahve üreticilerinden biridir.
Daha önce, şimdi bahsedeceğimiz böyle girişimler oldu ancak Fabrika içerisinde kendimiz yapmaya karar verdik, Türkiye ekonomisinin az veya çok krizde olduğu bu dönemde hem bu işe ilgi duyan ve ek iş yapmak isteyen kişilere imkan sunmak ve Türkiye'de ki bir çok ulaşamadığımız, ama internet sayesinde ulaşabildiğimiz kişilere bu imkanı vermek istiyoruz.

kahveciayhan Girişim kısacası, istediğiniz seçimleri kendiniz, oturduğunuz yerden ürün üzerinde yaparak, örneğin, Espresso satmak istiyorum ama Koyu Kavrulsun, müşterilerimde makine yok, Espresso ayarında öğütülerek gönderilsin, paketin rengi Koyu Kırmızı olsun vb. gibi bir çok seçimi kendi yapabilir böylece markasıyla satışa başlayabilir.

Çok fazla anlatıp, başınızı şişirmek istemiyoruz. İlgilenenler olursa, girisim.kahveciayhan.com.tr adresine bekleriz, sevgiler, saygılar.

kahveci-ayhan.jpg
 
Son düzenleme:

duracell

Yeni Demleyici
Katılım
6 Ara 2018
Öncelikle hayırlı olsun. Değişik bir yatırım olmuş. Lakin bir kahve sever ve iyi kahve içmek isteyen biri olarak sormak istediğim bir kaç şey var.

Sitenizi inceledim. Açıkçası kahveyle ilgili hiçbir bilgi yok. Daha çok satış-pazarlama personeli aranıyor gibi olmuş. İş ortağınız olmak için bir ücret bulunuyor mu yoksa sadece satılan kahveden mi ücret alıyorsunuz? Satılan kahveden yüzde bir kesinti yapıyor musunuz?

Örnek vermem gerekirse karadeniz dönercisine sadece et yemek için değil, karadeniz dönerin size pişirdiği ve sunduğu eti yemek için gidersiniz. Bayramoğlu'na giderken yine bayram oğlunun size sunduğu lezzet için gidersiniz. Siz burada iş ortaklarınıza ne vaat ediyorsunuz? Bu kahveleri kim kavuruyor? Site içinde hangi kavurma makinesi kullanıldığı, hangi öğütücü kullanıldığı da yok.

İş ortağınız A kişisi ile B kişisinin kahvelerindeki profil farkını nasıl yakalıyorsunuz? Sonuçta bir gıda ürünü pazarlanıyor ve kahveye sevdiğimiz tadı ve karakteri veren kişi kavurucu. Buradaki ayrımı ne kadar detaylı yapabiliyorsunuz. Bir kavrum hatası olduğunda bunun maliyetini kim karşılıyor. Neleri kavrum hatası olarak kabul ediyorsunuz? Bir siparişimiz sonrası homojen olmayan bir kavrum ya da yeterince develop edilmemiş bir kavrum olduğunda bunun zararını karşılıyor musunuz? Bunun için yazılı bir güvenceniz var mı?

Kahvelerinizi nerden tedarik ediyorsunuz ve hangi koşullarda saklıyorsunuz?

Paylaştığınız ekran görüntüsünde %40Arabica %30 Robusta %30 Colombia yazıyor (toplam%100) Hani sonuncuda %30Canephora yazsanız en azından araştırıp yazmışlar diyeceğim ama henüz Colombia diye bir tür yok :D Kahvenin Colombia olduğunu varsaydık. Peki hangi colombia, işleme metodu nedir, yetiştiği rakım nedir? Resimdeki bilgiyi, bu kadar bilgili bir forumda cesurca paylaşabildiğinize göre kahveden de çok anlamadığınızı anlıyorum ki yukarıdaki sorularımın cevaplarının da ne olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.

Bayağı bombaladım ama ilk cümlemde dediğim gibi benim bir tüketici olarak ilk beklentim kahvenin kalitesinin artması, bu işi yapanların kalitesinin artması. Bu denli bir site için hazır olduğunuzu düşünmüyorum.

Başarılar dilerim…
 

kahveciayhan

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Nis 2019
Selamlar,

Hayırlı olsun mesajınız için teşekkür ederiz. Elbette burdaki sorularınızın cevabı var ancak sadece size bu yanıtı vererek, tek bir kişiyi bilgilendirmektense, eleştirilerinizi not alarak, internet sitemizi geliştirmek için yanıtları kullanacağız. Zaten amacımız buradaki üyelerin eleştirileriyle, varsa, siteyi geliştirmek. İlk çıkan girişim, yada mahalleye ilk gelen, her zaman için dövülür! :D Bunun kesinlikle farkındayız. Türk kullanıcısını memnun etmeninde zor olduğunun farkındayız. Söylediğiniz haklı eleştirilerin çoğunu not aldık bunları sitemizi geliştirirken yanıtlayıp, SSS ve üye olma açıklamalarına yerleştireceğiz. Çünkü daha sitemizin versiyonu 1.0, bombalamalarınızı yanıt füzeleriyle dengeleyeceğiz. :D

Bu arada, minik bir yanıt vereyim, bu girişimi sağlayan kahveciayhan, bir fabrika, oranın üretim ekibi bu verilen siparişin üretimini yapıyor ve gönderiyor. Bu da çok açık bir şekilde belli oluyor. Dilerse bu işe girişecek kişi iletişimden randevu alıp gelip fabrikayı ziyaret edip görebilir, ancak yine söylediğimiz gibi, detaylı bilgileri vereceğiz ilerleyen zamanlarda. Tekrar teşekkürler! :D

Farklı eleştirileri bekliyoruz, teşekkürler.
 

kahve

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Nis 2016
Bir kahve toptancısına bana şu şu şu şekilde bu kadar kahve hazırlayın markası şu olsun diye mail atmaktan pek farkını göremedim. Sizin markanızla paketleyelim diyen yerler zaten var sitelere girdiğimiz de görüyoruz demeyenlere de söylerseniz parasını verince zaten paketlerler. Hali hazırda bu şekilde müşteriniz varsa mail ya da telefon yerine size bu sayfa üzerinden erişebilirler onun dışında bir yenilik ve pek bir artısını göremedim. Umarım başarılı olur projeniz.
 
Üst