Bitmeyenkahve.com(sınırsız Kahve Aboneliği)

eediz

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Eki 2016
Arkadaşlar internette denk geldim. Aylık üyelik yaparak sınırsız filtre kahve alabileceğiniz ( aylık ücreti 65 TL) bir girişim anladığım kadarıyla. Fikirleriniz nedir konu hakkında?

https://www.bitmeyenkahve.com/
 

sacalli

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Kas 2017
"Ne kadar sıklıkta kahve alabilirim?" sorusuna şöyle cevap vermişler:
Sağlığın açısından risk teşkil etmemesi adına iki kahve alımın arasında 30 dakika süre geçmesi gerekmektedir.

Sağlığınızı sizden daha çok düşünüyorlar :D
 

bulcum

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Ara 2016
Sigorta mantığı. Güzel fikir ama. Zamanla kahveci seçeneği artıp farklı teklifler ile daha da güzelleştirecektir. Günlük hayatta dışarı mekanda çok vakit geçirenler, öğrenciler, düşük bütçesi olan kahve severler için muazzam bir fırsat.
 

profmillerson

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Tem 2015
Güzel mantık diyorsunuz da insanlar nitelikli kahvenin tadını almadıkça, bunun kültürünü edinmedikçe çözünebilir kahve şirketleri, 2. nesil çekirdek ve kahve satışı yapan niteliksiz ve şuruplu kahveciler tonlarca para kazanmaya ve dolayısıyla ucuzu hangisiyse ondan ürettirmeye dolayısıyla tarlada çalışan insanları karın tokluğuna çalışmaya zorunda bırakmaya devam edecekler.
Bu kahve aboneliği çalışmasının amacı sürekli müşteri edinmek ve hızlıca para kazanmak -ay başında parayı tek seferde almak kaldı ki 10 20 gr arasında bir kişiye bir fincan kahve yaparsınız, günde bir defa içen biri 600 gr tüketir ki 1kg rio minas 30 lira. Tabi kiralar vergiler de var-. Belki farklı fiyatlarla nitelikli tarlalardan nitelikli kavrumlarla abonelikleri de vardır ona bir şey diyemem ama bu tip çalışmaları desteklersek sadece güzel kahve içmek bir yana güzel kahve üreticilerini de kötü etkileriz.
 

bulcum

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Ara 2016
Burdaki kahve tüketici profilindeki insanların-yani bizlerin- dünya ve türkiye ortalamasına göre azınlık olduğumuzu, genel geçer hakim kahve kültürünün 1. Ve 2. Nesil kahve akımının etkisinde olduğunu göz önüne alırsak bu girişim gayet mantıklı ve masum görünüyor.
 

mburakurnaz

Yeni Kahvesever
Katılım
23 May 2019
Konum
Ankara
bu siteyi uzun zaman önce görüp sadece kahvedünyası olması nedeniyle es geçmiştim. şimdi yine gördüm ve hala sadece kahvedünyası var, belki de kahvedünyasının başka tarafından yapılmış gibi gösterdiği bir sistemdir.

kahvedünyasından alacağıma sanalbaharat, birlikbaharat yazmışsınız ama öğrenci, freelancer, mağaza çalışanları, anketçiler, postacılar vs. yanında sürekli demlik, değirmen, aeropress, uygun oranlara sahip su taşıyacak hali yok ve zaten söylendiği gibi kahveyle bu şekilde ilgilenenler olarak çok çok azınlıktayız. o kesime hitap etmesi açısından çok mantıklı bir sistem.

kahvedünyası konseptine alternatif olarak ankara'da coffeelab yaygınlaşmaya başladı. atatürk bulvarı şubesindeki espresso blendinin, paper express'de baratza ile çekilen espresso blendinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. kahve çekirdeği konusunda danışmanları sanırım forumdan tanıdığımız bir isimdi.
 
Üst