Siteye Hoşgeldim

erdiferik

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eki 2019
İsmim Erdi. 88 modelim. 2017 yılında granüllü kahveyi kesmeye karar verdim. Amazondan Melitta makine aldım. O zamandan beri kahve sevdam devam ediyor.

Probador’dan abonelik alarak başlamıştım. Fiyatlar önce 75, sonra 90,120 diye gitti. 150 tl olduğunda artık ucuz alternatif aramaya başladım. Burada hepimiz kahve severleriz. Herkesin o zamanlar aynı ikileme düştüğünden eminim. Sanal baharatın tüm kahvelerini denedim. Yakından bile geçmiyorlar. N11’de coffeetropic diye bir yer buldum. Pek bir lezzet alamadım. Ez cümle ile nitelikli kahvenin bir fiyatı var. Ondan aşağı pek güzel olmuyor.

Bana göre lezzetli kahvenin iki şartı, kahvenin tazeliğine dikkat etmek ve iyi bir değirmen. Değirmenin önemi her yerde anlatılır ama Hario Mini’den Feldgrind’e geçince meselenin önemini kendim anlamış oldum. 12 saatlik mesaiden yorgun gelince, tüm aileye kahve çekmek istemediğimden bir tane de elektrikli değirmen aldım.

Mesleğim, babamla beraber işlettiğimiz kokoreççi dükkanımız var.

RSZG6sm4_o.jpg


Burası da kahve köşem

I50djutl_o.jpg
 

mehmetaksit

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2017
Hoş geldiniz, Story Coffee, Zümrüt Karaca'yı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar,
 

Cy

Tecrübeli Demleyici
Katılım
12 Nis 2012
gayet samimi bir yazı olmuş. hoşgeldiniz aramıza :D
 

erdiferik

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eki 2019
Bağırsaklar Balıkesir Göbel'den. Kuzu yani. 15 sene önce dediğiniz gibi iri kıyım yapıyorduk. Zamanla insanlar kibarlaştı. İncecik olsun diyorlar. Biraz satır vuruyoruz.
 
Üst