Girdim site açılıyor amasanalbaharatla an itibariyle iletisim kurulamiyormus. telefon,email cevap veren yok deniyor. ihtiyac halinde veya destek amacli ulasabilen olursa iletisim bilgilendirmesi yapabilirse memnun oluruz.
Hep diyorum ya; bunlar bi çizgi tuttursa, yüksek bir standart yakalasa blah blah blah....Ama şunu da söyleyeyim sanal yerine bir başka kavurucu bu çekirdeği satsa teneke kutuya koyar 200 gramına 1200 tl yazar, foruma indirim koduyla 900 e satardı.

Las Flores Red BourbonLas Flores Red Bourbon u espressoda beğenen oldu mu? V60 da keyifli giderken espressoda beğenemiyorum bir türlü, zaten açık kavrum espressolarda güzel shotları zor yakalıyorum.
Supremo zannedilip kavrulmuş o kahve öyle geri dönüş sağladılar diye hatırlıyorum.Pink Bourbon paketini bugün açtım, ilk defa standart tarifle denedim. Sanki biraz daha beklemeye ihtiyacı var, bahsi geçen tatları alamadım. Şöyle de bir fotoğrafını bırakayım. Kavrum bence özel diyor ama orta. Özelden kasıt ne zaten çözemiyorum. Suyu ve öğütüm kalınlığını, son olarak da komple değirmeni değiştirip demlemeler yapacağım. Yine aynı sonuç çıkarsa biraz daha bekleteceğim ama çekirdekte turşu gibi koy kaldır bekle işlerini sevmiyorum. Muhtemelen tadı oturmadan deneye deneye bitiririm.
Ekli dosyayı görüntüle 29431
Kiloluk aldım ofiste her gün hem filtre kahve makinasında bazen Fakir Aroma Master demleyicide bazen de pour over ekipmanlarıyla demliyoruz. Kahvede yoğun floral tatlar var bazen narenciye benzeri aromalar aldığım da oluyor oldukça dengeli asiditesi ve tatlılığı yerinde fincanlar içiyoruz çok memnun olduğumuz bir kahve. Bendeki 8.11 kavrum 1 aya yaklaştı iyice açıldı. Yüksek sıcaklıktan ve ince öğütümden çekinmeyin çok su tutan bir kahve değil kolay kolay da bittere kaçmıyor her yola gelen tam bir F/P kahvesi.Pink Bourbon paketini bugün açtım, ilk defa standart tarifle denedim. Sanki biraz daha beklemeye ihtiyacı var, bahsi geçen tatları alamadım. Şöyle de bir fotoğrafını bırakayım. Kavrum bence özel diyor ama orta. Özelden kasıt ne zaten çözemiyorum. Suyu ve öğütüm kalınlığını, son olarak da komple değirmeni değiştirip demlemeler yapacağım. Yine aynı sonuç çıkarsa biraz daha bekleteceğim ama çekirdekte turşu gibi koy kaldır bekle işlerini sevmiyorum. Muhtemelen tadı oturmadan deneye deneye bitiririm.
Ekli dosyayı görüntüle 29431
Haydaa... Bu akşam Supremo'yu espressoda deneyeceğim bakalım onun standart kavrumu nasıl? Ucuz ve sürprizlerle dolu tedarikçiSupremo zannedilip kavrulmuş o kahve öyle geri dönüş sağladılar diye hatırlıyorum.
Supremo çok güzel bir klasik espresso çekirdeği. Fındıksı tatlar, dolgun krema veriyor. 18 grama 42 gram çıktı bu şekilde. Öğütüm DF64'le yapıldı. Hiç kurcalamadan böyle içerim bunu.Haydaa... Bu akşam Supremo'yu espressoda deneyeceğim bakalım onun standart kavrumu nasıl? Ucuz ve sürprizlerle dolu tedarikçi![]()
Hocam Sabia on numara, şuan için benim genel olarak tercih ettiğim bir espresso tercihiSanalbaharattan 1kg Beija Flor ve 1kg Sabia Specialty aldım. Gerçekten tutarlı ve orta açık kavrum gönderdiler, Sanalbaharattan beklenmeyecek kavurma performansı bu sefer şansıma mı bilmiyorum ama bayağı güzel geldi. Kahveler de daha degass süreci bitmediği için yorum yapamıyorum ama Sabia Specialty özellikle güzel koktugunu söyleyebilirim
Aaa özellikle espressoda beğendiyseniz ben de Flair 58 ile birazcık oynar denemeler yaparım hocam teşekkürlerHocam Sabia on numara, şuan için benim genel olarak tercih ettiğim bir espresso tercihi