Kahve Anlatiyor Teşvik Ediyoruz

coffeessance

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Kas 2017
Merhaba sevgili forum üyeleri,

Ben Jalal, 1 yılı aşkındır instagram üzerinden kahve ile ilgili eğitim içerikleri yazıyorum. Sosyal bir proje olarak, herkesin kendi kahvesini demleyebileceğini anlatım buna teşvik ediyorum.

Artık bu işi youtube üzerinden yapma kararı aldım ve yayına başladım. Amacım buradan para kazanmak, takipçi dağları yaratmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben spesifik terimlerden uzak olarak mesleğimizi, tutkumuzu en basit anlatımla anlatmaya yaymaya çalışıyorum.

Bu yolda desteklerinizi, yardımlarınızı beklerim. Bir fikir, yorum, arkadaş tavsiyesi bunlar asıl bizi yaptığımız şeyde motive eden

Kanal linkimiz burada yorumlarınızı fikirlerinizi önerilerinizi beklerim

https://www.youtube.com/c/GONUR

İyi günler.
 

mehmetaksit

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2017
Hocam, başarılar diliyorum ama nitelikli kahve ve/veya evde kendin demleme özellikle ülkemizde elit kaliyor ve bunu yapan insan sayısı çok az(euro ve dolar bu seviye veya üzerinde seyretmeye devam ettikce bu durum degismez herhalde), nüfusa oranı da çok artacak gibi gözükmüyor.

Instagramda basariniz ne duzeydeydi bilmiyorum ama youtube'da da yuksek basarilara cikmak zor gibi geliyor bana. İnsallah başarılı olursunuz.
 

coffeessance

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Kas 2017
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Haklısının döviz kurlarından hepimiz muzdaripiz fakat düşük bütçelerle, aylık olarak kahve için harcadığımız paralarla da bu işin yapılabileceğine inanıyorum. Ve başarı konuasunda da benim amacım nicelik önemsemeden benim gibi bu işi sevenleri bir araya toplayıp başlamak isteyen, merak edenlere de önayak olmak. Bir kişinin bile doğru bilgiler edinmesine yardımcı olduysam başarmışımdır
 
Üst