Satıldı Wacaco Nanopresso + Barista Kit + Taşıma Çantası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
Merhabalar,

Aşağıdaki linkte incelemesini yaptığım Nanopresso'mu yeni ekipmanlara bütçe açabilmek adına satışa koyuyorum: http://www.kahveler.net/kahve/2496-nanopresso-inceleme.html/

Ürün sadece seyahat ve kamplarda kullanıldığı için ilk günkü kondisyonunda sayılır.

Satışa dahil olan içerik: 1 Nanopresso, 1 adet taşıma çantası ve 1 Barista Kit. Barista Kit'in önemini double shot için nerdeyse olmazsa olmaz bir ekipman olduğunu zaten ürünü araştıranlar biliyordur. Fakat yine de sorusu olanlar bana mesaj yoluyla ulaşabilir.

Düşündüğüm fiyat kargo benim tarafımdan karşılanacak şekilde 400 TL. Tüm ürünler orjinal paketleri içerisinde gönderilecektir.
 

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
ilan günceldir.

tercihim barista kit ve nanopressoyu aynı kişiye satmak şeklinde fakat sadece barista kite talip olan bir arkadaşımız olduğu için şu aşamada sadece nanopresso ile ilgilenen kişiler varsan satışı bu şekilde de yapabilirim.
 

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
nanopressoyu yeni ekipmanlara bütçe oluşturabilmek adına satışa çıkarmıştım. ama dolar kurunun artışı ile benim almak istediğim ekipmanların fiyatları da epey arttı. öyle olunca nanopressoyu bu fiyattan satmanın bir anlamı kalmadı benim için. o yüzden satış iptal malesef.
 

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
Daha önce satışa koyduğum yukarıdaki seti yeni ekipmanlara bütçe oluşturabilmesi için tekrar satışa çıkarmaya karar verdim.

Yukarıda yazmıştım ama tekrar belirtmem gerekirse satışa dahil olan içerik: 1 Nanopresso, 1 adet taşıma çantası ve 1 Barista Kit.

Fiyat: 375 TL ve Kargo: Alıcı tarafından ödenecek.

Lütfen sorusu olanlar veya ilgilenenler bana özel mesaj yoluyla ulaşsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst