Izmir Buluşması

OverdoseCoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
19 Ocak 2016
Konum
İzmir
Merhaba,
Kalabalık İzmir grubu olarak yeniden toplansak artık ? Bir kaç sene önce Alsancak'daki dükkanda toplanmıştık çok keyifliydi. Tekrar öyle birşeyler yapabiliriz. Kahve takası, bilgi paylaşımı bol kahveli bir etkinlik olur.

Bu pazar ya da gelecek hafta Cumartesi ya da Pazar Atölye müsait. Ev sahipliği yapabilirim. Ya da başka mekan önerisi olan varsa onada uyarım. Ne dersiniz ? Hangi gün olsun kimler gelir ?
 

yasyas

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Eki 2014
Eğer işimi ayarlayabilirsem ben gelebilirim ama kesinlik yok:D
 

korhin

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Ocak 2016
Konum
izmir
Ben de katılmayı çok isterim. Gelecek hafta pazara daha sıcak bakarım ama genele de uymaya çalışırım.
 

35asa

Yeni Kahvesever
Katılım
18 Eyl 2018
Konum
İzmir
Hafta sonu son dakika bir durum çıkmazsa kesin gelirim. @OverdoseCoffee 'nin mekanında yapılırsa yürüyüş mesafesindeyim zaten. :D Valla benim gibi çaylaklar için harika olur. Cuma günü elime geçecek ve benim ya kötü yaparsam diye çekindiğim kahveleride beraberimde getiririm demler, içeriz @jackosman
 

Gelbura

Firma Yetkilisi
Katılım
10 Şub 2018
Merhabalar,

Lelit ürünlerimizle Buluşmaya katılıyoruz. Ürünler buluşma günü orada olacaktır. Merak eden arkadaşlar ürünleri inceleyip kullanabilir.

@OverdoseCoffee Şimdiden teşekkürler :D
 

yasyas

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Eki 2014
vay arkadaş gelmek istiyorum lelit de gelecekmiş çok güzel olmuş. konyada da yapsak mı var mı böyle arkadaşlar ama nerde buluşmaz dogru düzgün mekan bile yok buralarda
 
Üst