Taşınabilir Manuel Espresso Makineleri

cozmicslop

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Kas 2018
Konum
İstanbul
Merhabalar,

Evde kullanmak amacıyla sadece kendim için espresso yapmak istiyorum. Taşınabilir espresso makineleri gördüm Staresso, ROK vs gibi. Sizce piyasadaki tamamen otomatik en ucuz fiyattaki espresso makineleri mi (Delonghi) yoksa bu tarz tamamen manuel bir makine mi almalıyım? Espresso'nun tadını değiştiren şeyin tamamen öğütücü olduğunu düşünüyorum. Yani çok iyi bir öğütücü ve nispeten dandik bir espresso makinesiyle kendi işimi görebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
 
Z

ziyaretci5

Guest
Comandante ve staresso gibi bir ikili ile delonghi'den çok daha tatmin edici sonuçlar alabilirsiniz bence.
 

hayzin

Yeni Demleyici
Katılım
21 May 2015
Nanopresso+Barista Kit oldukça iyi sonuç veriyor.Basınçlı sepet sistemine sahip olduğu için üst düzey öğütücüye de pek ihtiyacınız yok.100 TL'lik bir öğütücü işinizi rahatça görür ama bütçeniz varsa öğütücüye vereceğiniz paraya acımayın.
 

poyraz

Aktif Demleyici
Katılım
7 Ağu 2018
Selam hocam Nanopresso kullanışlı mı ? Ürünün üzerindeki pompa bozulma, aşınma olmaz mı ? Öneriyor musunuz ? yani uzun ömürlü mü? bir de espresso tadı nasıl tatmin ediyor mu ? teşekkürler....

rahatlıkla kullanırsınız, kesinlikle tatmin edecektir. Öyle çıtkırıldım bir alet de değil, elinize aldığınızda anlarsınız
 

Horizon

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Haz 2015
Yurt disindan getirme imkaniniz ve butceniz varsa rok , flair yada robot gibi metal kollu , espresso icin gerekli basinci rahat çikarabilen aletlerden birini tercih edin. Butceniz kisitli veya getirtmekle ugrasamam derseniz ufak el cihazlarina yonelebilirsiniz.
Içlerinde bir tek Flair Espresso sahibiyim , tecrubelerim gayet yeterli olugunu gosteriyor.
Not : espresso yapmak için gereken bilgi ve deneyime sahip degilseniz yada zorluklariyla ugrasamam derseniz delonghi gibi cihazlar daha çok isinizi gorur.
 
Üst