Kahveseverlere Samimi Bir Merhaba

OnurKalender

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ocak 2019
Konum
Bursa
Böyle güzel bir topluluğu keşfeder etmez üye olmak ve olabildiğince bilgi-deneyim öğrenip güzellikleri paylaşmak isteği hissettim.
Bendeniz, 27 yaşında Bursa' da yaşayan, turizm acentası sahibi bir kahveseverim. Nespresso Latissima One kahve makinesi, Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücüsü ve ek olarak ilk makinem olan Tchibo Cafissimo Classic'e sahibim. İşlerden dolayı ve tabii kitaplardan pek vakit kalamadığı için zaman darlığından mütevellit kapsüllü kahvelerin dışına çıkamamış olsam da öteden beri kahve üzerine dergileri takip edip bilgimi geliştirmeye merakım hiç dinmedi. Uzatarak vaktinizi almadım umuyorum, herkese en içten selâmlar ve sevgilerim ile...
 

OnurKalender

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ocak 2019
Konum
Bursa
Hoşgördük hocam, aynı kanaati paylaşıyorum en yakın ve uygun zamanda kapsüllerden kurtulup ciddi bir geçiş planlıyorum :D
 

mehmetaksit

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2017
Hoşgeldiniz, iyi forumlar.

Bu foruma üye olup aktif olan herkes bir şekilde seviye atliyor. İnşallah siz de bir an once atlarsınız.
 

duracell

Yeni Demleyici
Katılım
6 Ara 2018
Hoşgeldiniz. Forum kendinizi geliştirmek için müthiş bir kaynak. Zamanla kahve arayışınızdaki kalite de artacak ve daha taze kahvelere ve farklı demleme metodlarına geçmenize yardımcı olacaktır.
 

OnurKalender

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ocak 2019
Konum
Bursa
MEHMETAKSİT, hoşbulduk. Hem seviyemi geliştirmek hem de sizler gibi değerli kahveseverlerle bir arada olmak büyük mutluluk.
LEONY510, hoşgördük :D
DURACELL, hoşbulduk. Çok haklısınız, böyle güzel bir kahve ailesi bilgilerimi geliştirmek eminim keyifli olacak, var olun.
MKM16, aynı kenti paylaştığımız için mutlu oldum; merhabalar hocam :D
 
Üst