Cold Brew'in Yanına Bir De Tüm Filtre Kahveler Için Stand Ekledim

Reneli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2012
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süre önce cold brew ekipmanı yapmıştım. Şimdi de tüm filtre kahve ekipmanları için bir stand yapayım dedim. Elime bir kaç alet Hırdavat daha ekledim. Sonucunu paylaşmak istedim.
Büyük tartılar alt kısma hario gibi küçük tartılar üst kısma koyulabiliyor.
ZXZRNz.jpg

bVrRQn.jpg

grqRLQ.jpg

V90Rgq.jpg
 

Reneli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2012
Teşekkür ederim. Elimde zeytin ağacı da var, bir kaç şey daha var kafamda ama kafamı kaşıyacak vaktim yok bu aralar. Yaz ola hayır ola. :D
 

duracell

Yeni Demleyici
Katılım
6 Ara 2018
Elinize sağlık çok güzel gözüküyor. Bunları vaktiniz olduğunda tartıların üzerinde de fotoğraflayabilir misiniz? Bir de tek başlarına ağırlıkları nedir. max kapasitesi 2kg olan bir tartı için uygun olur mu mesela? Ağırlıkları tahmin ediyorum ki +/- aralığı olacaktır. Hepsi aynı gramajda çıkmıyordur diye tahmin ediyorum.
 

Reneli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2012
Tabi ama elimde hario tartı yok, boyutlarını gözeterek yaptım. Yani üste tam oturuyor. Ben kendim fakir'in tartısını kullanıyorum. Büyük biraz. O da alt kısmına koyduğum zaman oturuyor. Tabi tek başlarına ağırlıklarını da yazarım. Ağırlığı ağaç cinsine göre değişir. Ben kayın kullandım. Zeytin ve kayın sert ve yoğun ağsçlardır ama çok fazla olacağını sanmıyorum. Eve geçince hem fotoğraf çekerim hem de ağırlık yazarım. Kafamda bir tane daha rustik görünümlü cold brew yapmak var ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum. Bakalım şimdilik beklemede.
 
Üst