Colombia El Paraiso

mburakurnaz

Yeni Kahvesever
Katılım
23 May 2019
Konum
Ankara
paraiso severlere kötü haber: akşam espresso içmek için paper'a gittiğimde ellerinde tek paket kaldığını öğrendim. almayacağım için satışta mı diye sormadım. bu kara haberden sonra, birkaç ay içinde yeni bir kahve geleceği müjdesini aldım.
 

sacalli

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Kas 2017
Ama cidden öyle :D Abartı değil anlatılanlar. Hani bende Kasuya dripper yok şu an, elimdeki Hario V60 ile Kasuya metoduyla demliyorum bu kahveyi sadece. Delter Press ile de deneyeceğim. Daha demlediğinizde server'dan gelen o kırmızı meyve kokuları, içerken o çilek aromasının baskınlığı, sıcakken de soğukken de hissedilen tatlılık, zariflik, o köpürtmesi falan hani tarifsiz. Bir gram abartıyorsam kulaklarım düşsün (ki kulaklarım ile para kazanıyorum, büyük yemin ettim bu durumda :D)

Umarım yine getirirler. Bu arada Paper'dan 2 paket El Paraiso söylemiştim bu hafta. Eksik ulaştı dün elime. İletişime geçtikten sonra yarım saat geçti geçmedi derken tarafıma ulaşıp, 2. paketin orada unutulduğunu söyleyip hemen eksik paketi kargolamışlar. İnsanlık hali unutulabilir, karışabilir bir şeyler yoğunluktan. Çok vakit geçmeden telafi etmeleri ve bu tarz karışıklıklarda kolay ulaşabilmek firma adına güven verici bir hissiyat oluşturuyor.

Yoksa gitarist olan Ceren Aksu siz misiniz? Bu arada şu El Paraiso'yu hiçbir yerde bulamadım çok merak ettim yazılanları okuyunca da :D
 
Üst