Arama sonuçlarınız

  1. DragonFly

    Sanalbaharat.com - Brownberry - Sanal Baharat

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi kahveleri taze, fiyatlar cok uygun, kavurmalar filtre ve aeropress icin koyu geliyor, espressoda tam kivaminda hele sidamo beni benden aliyor hayatimi sadece bu kahveyi icerek gecirebilirim
  2. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası Parçanın adı "Somun Sıkmalı Te ya da sıkmalı Te" diye geçiyor çeşitli ölçüleri var 6mm lik hortumla kullanacağım derseniz uygun ölçüde verirler. Klimacı ve soğutmacılarda olmaz, pnömatik, mekatronik işi yapan teknik firmalarda olur. Eğer teminde problem yaşıyorsanız...
  3. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası Manometre şuradan : https://goo.gl/CxuxPe Diğer malzemeler: - Gerekli uzunlukta 6mm teflon hortum (25-30cm), - 1 adet somun sıkmalı TE (https://goo.gl/3jtlp1), - 1 adet manometre bağlantısı için 1/4" manşon ve somun sıkmalı düz rakor (https://goo.gl/I31YhW) Ben bu...
  4. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası tek sıkıntınız gösterge ise bekoya gösterge ekledim, maliyeti yaklaşık 50TL 0-16 bar manometre, 6mm teflon hortum ve rekorlu bağlantı aparatları dahil,
  5. DragonFly

    El Değirmeninden Sonra Ne Alınmalı?

    Cevap: El Değirmeninden Sonra ne alınmalı? Severin ya da Rommelsbacher değirmenler hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Bir arkadaşıma ısrarla Nivona alması gerektiğini söylemişken gidip daha uygun fiyatlı diye üstteki markalardan birini aldı ve öğüttüğü kahvenin yarısını toz haline getiren bu...
  6. DragonFly

    El Değirmeninden Sonra Ne Alınmalı?

    Cevap: El Değirmeninden Sonra ne alınmalı? Nivona imitasyon değil capressoya üretim yaptırılmış avrupa'da satılan infinity modelidir (nivona cafegrano 130 adıyla satılıyor). O fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi makinadır. Şu anda aktif kullanan en az 7-8 arkadaşımı biliyorum hemen hemen...
  7. DragonFly

    Handground

    Cevap: Handground Şu sıralar sürekli sanayideyim, hem alt dişliyi hem de üst dişliyi sıfır taşlattım, her ikisinde de %10-%13 arasında salgı mevcuttu, cunill bu toleranslarla çalışıyor sanırım. Ayrıca her değirmende aşağı yukarı bulunan ayar bozulması sorununu da çok değişik bir yolla çözdüm...
  8. DragonFly

    Sanalbaharat.com - Brownberry - Sanal Baharat

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi İşyerinde günde 20 kişilik kahve içiyoruz yaklaşık 180-200gr, ayda 5-6kg kahve tüketiyoruz. Ayrıca bende taze kahve olduğunu bilenler de ara sıra uğrayıp 1-2 kg alıyor böylece ayda toplamda 8kg yakın kahve geçiyor elimden
  9. DragonFly

    Iyi bir filtre makine tavsjye edermisiniz

    Cevap: Iyi bir filtre makine tavsjye edermisiniz 5 sene boyunca bosch styline serisi filtre kahve makinasi kullandim gik demedi arkadasima hediye ettim hala kullaniyor, simdilerde siemens kullaniyoruz onda da cok memnunum, braun kullanip da memnun olan arkadaslarim var. Philips onermiyorum.
  10. DragonFly

    Cunill Tranquilo 2 dişli taşlama MOD

    Cevap: Cunill Tranquilo 2 dişli taşlama MOD Evet motor miline bağlı dönen dişlinin alt kısmını taşlattım. Sanayide tornacılardan ziyade taşlama işi yapan atölyeler yapıyor. Her sanayide mutlaka bir iki tane bulunur. Gittiğinizde taşlamacı diye ararsanız hem ölçüm hem de taşlama yapan bir yer...
  11. DragonFly

    kahvenin rengi hakkında

    Cevap: kahvenin rengi hakkında Renk farkının nedenlerinden biri WDT yapmamanız olabilir ayrıca değirmeniniz tutarlı öğütme yapmıyorsa kalın tanecikler underextract sebebi ile açık sarı renge ince tanecikler de overextract sebebiyle de koyu kahve tonlarda espresso almanıza neden olur. Şu...
  12. DragonFly

    Cunill Tranquilo 2 dişli taşlama MOD

    Cevap: Cunill Tranquilo 2 dişli taşlama MOD Bağlantı somununun gevşememesi için alttaki pulu hafif bombeli yapmışlar yani somunu sıktıkça pul alttan somuna baskı uyguluyor. Bir de motor mili somunun sökülme yönünün tersine dönüyor bu sebeple gevşeme yapmaz diye düşünüyorum.
  13. DragonFly

    Cunill Tranquilo 2 dişli taşlama MOD

    Merhaba dostlar Cunill Tranquilo 2 modlara devam ediyorum. Değirmenin motor miline bağlı hareketli öğütücü dişlide salgı (dengesiz dönüş) sorunu olduğunu düşünüyordum çünkü dişli üzerinde sadece belirli bir bölgede aşınma yoğunlaşmıştı. Bu gün sanayide soluğu aldığımda komparatör (mikron ölçüm...
  14. DragonFly

    Handground

    Cevap: Handground Homojen öğütmenin üründen ürüne farketmesi tamamen toleranslarla, AR-GE ve maliyetlerle ile ilgili. İmalatçı olduğunuz için rahat konuşacak olursak, değirmenin dişlileri tutan kasalarda kullanılan malzeme metal olursa, dişliler çok düşük toleranslı CNC ile imal edilip...
  15. DragonFly

    [Rehber] Kahve Elemek

    Cevap: [Rehber] Kahve Elemek Piyasada hemen hemen her milyoncuda bulunabilen ucuz bir un eleği iş görür mü acaba ? Az miktarda yapılacaksa şu tuzluk tipindeki kakao serpiciler de iyi bir alternatif gibi görünüyor.
  16. DragonFly

    Boxx Coffee Roasters

    Cevap: Boxxcoffee.com Ekşilik malik asit değil sitrik asit ekşiliğiydi, yani kahveye sonradan limon eklenmiş gibiydi, meyve asidi gibi değil, Süt hafif asidiktir tadı ise tatlıdır konumuzla ne alakası var aydınlatırsanız memnun olurum, Kahveleri Capresso Infinity değirmende medium 4...
  17. DragonFly

    Boxx Coffee Roasters

    Cevap: Boxxcoffee.com Bu gün gelen siparişteki kenya kahvesini büyük bir heyecanla filtre kahve makinam ile demledim. 5 yıldır günde iki kez yaklaşık 10 kişilik işyeri ekibime kahve demliyorum. Piyasadaki hemen hemen her çeşit kahveyi deneyen bir ekip olarak maalesef bu kahveyi kimse beğenmedi...
  18. DragonFly

    Filtre Kahve İçin Öğütücü Tavsiyesi

    Cevap: Filtre Kahve İçin Öğütücü Tavsiyesi yıllardır şu değirmeni kullanıyoruz 4-5 arkadaşa da aldım aldırdım çok memnunuz bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün diyebilirim. https://goo.gl/hho63q Filtre kahve makinalarında tat farkı oluyor örneğin bir uzunca bir süredir bosch ve siemens...
  19. DragonFly

    Nuova Simonelli Oscar II

    Cevap: Nuova Simonelli Oscar II Ocak 2017'den itibaren amazon.de warehouse ürünlerini göndermeme kararı aldı hatta aralık ayında aldığım bir ürün bile Ocak'tan sonra nakliyeci firma tarafından geri çevrildi.
  20. DragonFly

    Nuova Simonelli Oscar II

    Cevap: Nuova Simonelli Oscar II Warehouse Deals ürünleri Türkiye'ye gönderilmiyor bilginize !
Üst