Java El Değirmenleri iyimidir ?

ehrmantraut

Yeni Demleyici
Katılım
15 Eki 2022
Bu değirmenle ilgili forum da yazı görmedim hiç ilk değirmenim olarak kullanacağım kendisini kullananlar veya fikir sahibi olanlar var mı ?
1675367270431.png
 

Muhammedbrk

Aktif Demleyici
Katılım
24 Ocak 2022
bu değirmeni kullanmadım fakat icinde barındırdığı kesici klasik çoğu ucuz değirmende bulunan bir kesici. Benim tavsiyem bunun yerine az daha koyup 42mm patentli bir kesiciye sahip chestnut x lite almanız hem filtrede hemde espressoda gayet güzel performans alırsınız .
 

Muhammedbrk

Aktif Demleyici
Katılım
24 Ocak 2022

kyle rosswellde inceliyor,öğütüm kalitesinin timemore c2 ile aynı seviyede olduğunu söyluyor yanı amacınız kaliteli öğütüm yapan bi değirmen almaksa bunu tavsiye etmem size eğer amacınız güzel görenen ve mınımal tasarıma sahip bi değirmense tercih edilebilir olmakla birlikte genede pahallı.
 

ehrmantraut

Yeni Demleyici
Katılım
15 Eki 2022
Hocam ben de denemedim. Fiyat bandınız nedir ve hangi ihiyaca göre kullanacaksınız? Filtre ve espresso ağırlığınız nedir?
V60 ile filtre kahve yapmak için kullanacağım. Aslında öğütücüyü ben seçmedim. Yurtdışından gelirken bir akrabam getirecek kafede görmüş satılırken. O yüzden benim elimde değil pek model seçmek.
 
Son düzenleme:
Üst