Satıldı Breville Bes840xl Espresso Kahve Makinesi Sıfır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
Bu fiyata bu makineyi vermesi imkansıza yakın. Büyük olasılıklı dolandırıcı. Geleyim elden alayım derseniz vereceği cevaptan rahatlıkla dolandırıcı olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. Önce kapora isteyecektir :D geleyim elden alayım olayının önüne geçmek için de genellikle ufak şehirleri tercih ediyorlar ki hani ben parayı göndereyim siz de kargolayın desin talip olanlar diye.
 

inclc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Eki 2016
Konum
izmir
Bende bu yüzden emin olamadım ve şehir de uzak olduğu için pek önemsemedim. Ama yakın yerlerde oturanlar ürünü görüp alırlar mı bilemiyorum.
Türkiye ye artık hiçbir firma Breville marka espresso makinası getirmiyor. 2-3 yıl önce Barista express, Bes 820 pro öğütücü, Breville dual boiler ve BDC 600 filtre kahve makinası peynir ekmek gibi satıyordu. Media markt indiriminden 2 yıl önce millet barista expressi kapış kapış aldı. Şimdi ne oldu da bu makinalar ülkemize gelmiyor anlayamıyorum.
 

esavas

Emir Savaş
Katılım
28 Ara 2015
Yine bir Breville dolandırıcılığı :D Niyeyse ilanlar hep Malatya, Şanlıurfa vs gibi İstanbul'a uzak, doğuya yakın iller.
 

Sarvastan

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Mar 2018
Dolandırıcılar genellikle telefon numarası kapalı, anadoludan bir ilin bir ilçesinde ve acil paraya ihtiyaçtan diye çıkıyor. Diğer ilanlarına bakınca farklı pahalı ürünleri çok ucuza girildiğini, açıklamalarının birbirinin kopyası olduğunu, gete kapalı, havale sonrası kargo gibi saçma bir yönteme sizi götürüyor. Görmeden ürün almayın.
 

Homo_Insanus

Yeni Kahvesever
Katılım
31 Ara 2017
Konum
Jönköping
Yakın zamanda ben de benzer bir durumla karşılaştım gümrükten kaçak diyerek Sivastan ilana koyulmuş sıfır Breville BCG 820 öğütücü için 650 lira fiyat yazmış satıcı farkı ben ödeyeyim get aç dedim acil paraya sıkıştım get bekleyemem dedi. Sivasta bulunduğu yerdeki ptt müdürüne kontrol ettirelim dedik bir tanıdık vasıtası ile kontrol etmeden parayı kaptırmamak için. Telefonla konuştuk müdürü ayarladım dedikten sonra ne güzel süper tamam ben seni ptt ye geçip arayacağım dedi 5 dk sonra baktım tüm ilanları kaldırmış siteden telefonlar iptal ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst