Yeni Aldığım Delonghi Ec685 Kullanımı Hakkında...?

Saadet33

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Eki 2019
Merhaba arkadaşlar, delonghi ec685 marka kahve makinası aldım. İki fincan kahve çıkaramıyorum. İlk fincanda sıkıntı yok fakat ikinci fincanı yerleştirip düğmeye bastığımda kahve daha açık renkte geliyor tadı da ilk fincandaki gibi olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba?
 

mburakurnaz

Yeni Kahvesever
Katılım
23 May 2019
Konum
Ankara
güle güle kullanın. anladığım kadarıyla ikinci fincanı, kaşığın içine yeni kahve koymadan, ilk fincanı doldurduktan sonra devamında dolduruyorsunuz. öyle yaparsanız normaldir. iki fincan kahve istiyorsanız, ya ikisini de aynı anda kaşığın altına koymalısınız ya da kaşığa yeni kahve koymalısınız.
 

Saadet33

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Eki 2019
Teşekkür ederim @mburakurnaz
Peki kahveyi koyduğum filtrenin birinde tek ölçek kaşık, birinde neden iki ölçek kaşık fotoğrafı var? Kullanım kılavuzundan iki fincan kahve çıkarabilmeniz için o iki ölçek kaşık fotoğrafı bulunan filtreyi kullanın yazıyordu. Makinanın tuşlarında bir fincan ve iki fincan seçeneği var, o halde bunlar ne işe yarıyor? Kusura bakmayın acemiyim.
 

mburakurnaz

Yeni Kahvesever
Katılım
23 May 2019
Konum
Ankara
2 fincan istiyorsanız: 2 kaşıklık sepete kaç gram koymanız yazmışsa o kadar kahve koyup iki fincanı aynı anda doldurun. fincan sayısı tuşlarını da işte istediğiniz fincan sayısına göre basın.
 

Panthalassa

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Eyl 2019
Konum
Ankara
Bir fincanlık kaşığı kullanıyorsanız bir fincanlık tuşuna; iki fincanlık kaşığı kullanıyorsanız iki fincanlık tuşa basın. Hayırlı olsun.
 
Üst