Marrone.com.tr

ytghan

Aktif Demleyici
Katılım
11 Şub 2020
Arkadaşlar bir çok yere mail attım bu siteyle de bir alakam yoktur ama dönüş yapan nadir işletmelerden oldu.Urunlerine bakılırsa nitelikli kahveler gibi gozüküyor.Anlayan arkadaslar daha iyi degerlendirir tabi.Ben indirim istedim sağolsunlar 10 günlük %15 kod tanımladılar.
Kod: kahvelernet15
Alışveriş yapanlar da yorum yazarsa guzel olur
http://marrone.com.tr
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
Tevafuk oldu, nitekim Taze Kavrum Robusta&Arabica Espresso için çekirdek arayışında idim, türkiyede genelde bu tür blendleri taze kavrum bulmak zor zira genelde yurt dışından gelmiş kavrum tarihi eski olan kapalı paketlerde bulabiliyoruz, ben tazelik konusunda sıkıntılı olabildikleri için onları şahsen tercih etmiyorum, Siteyi burada görünce sitede bulunan 4 adet espresso blendlerini hemen tedarik ettim tedarik sürecinde ve sonrasında kendisini hiç tanımadığım arkadaş yardımcı oldu hiç bir isteğimi geri çevirmeyip karşıladı blenderi ücreti mükabilinde tedarik ettim, yaşadığım deneyimleri de naçizane burada paylaşmak istedim.

4 Adet Espresso Blendleri var
Kargoyla 50 gramlık deneme setleri valfsiz paketlerde bir günde elime ulaştı, Degassing için valfsiz paket sakıncalı değilmi diye sorduğumda 50 gramlık çekirdek için 100 gramlık paketlerin yeterli olacağını söyledirler.
Setleri 1 hafta beklettim sonra denemeye başladım resimde görüldüğü üzre iki paket rigid ve dense sanırım minimal düzeyde hava kaçırıyordu.

paket.jpg
 
Son düzenleme:

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
3 Adet Robusta Blendeleri RIGID DENSE VE ALLES sanırım aynı profilde kavrulmuştu aşağıda çekirdekleri görebilirsiniz,
3 Harmanda birbirine yakın deneyimlerdi, bana en çok hitap eden rigid oldu, verdiği hissiyat ve tadım notlarım ise şu şekilde oldu, 3 Blende Ekşilik ve Acılık olmaktan uzak görece gövdesi çok hissedilmeyen içince aromatik ve asidik hissiyatı olmayan salt kahve içiyormuş hissiyatı uyandıran deneyimlerdi totalde Rigid benim tekrardan sipariş verebileceğim bol kafein hissayatına sonuna kadar hissettiren okkalı kahve içiyormuş hissiyatı uyandırdı diğer iki blendde üzmedi ama geri dönüp tekrar sipariş verdirtecek niteliktede değildi bana göre Fiyat Performansa Gelince bence 3 Blend de daha ucuz olabilir.

RO.jpg
 

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
RİGİD ESPRESSO :nitelikli arabica kahve çekirdekleri ile yüksek kaliteli indian robusta çekirdeklerini %50-50 oranında özenle harmanladığımız orta-koyu kavrulmuş harmanımızdır.


R-1.jpg

R-2.jpg
 

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
ALLES ESPRESSO:Espresso makineleriniz için yüksek nitelikli yıkanmış %85 arabica ve %15 indian robusta kahve çekirdeklerinden hazırladığımız orta-koyu kavrulmuş daha yoğun krema ve daha yüksek kafein içeren özel harmanımızdır. Espresso tabanlı içecekleriniz için özellikle tavsiye edilir.


A-1.jpg

A-2.jpg

A-3.jpg

A-4.jpg
 

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
DENSE ESPRESSO: Espresso makineleriniz için dünyanın en kaliteli %80 Arabica ve %20 Robusta kahve çekirdeklerinden özenle hazırladığımız orta-koyu kavrulmuş harmanımızdır. Yoğun lezzeti ile hem espresso hem de espresso tabanlı içecekleriniz için güvenle kullanabilirsiniz


D-1.jpg

D-2.jpg

D-3.jpg

D-4.jpg
 

sncy

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Kas 2019
BONNY ESPRESSO:Espresso makineleriniz için orta ve güney Amerika yörelerinden seçtiğimiz yüksek kaliteli %100 arabica kahve çekirdeklerinden özenle harmanladığımız orta-koyu kavrulmuş birinci sınıf harmanımızdır. Yoğun lezzeti ile dikkat çekmektedir.

Dikkat çeken tarafı hissedile bilir gövdesiydi, aromatik ve asidik olmaktan uzak klasik espresso severleri görece memnun edebilecek bir blend bence kavrumları biraz koyu olduğu için bütün espresso blendleri aromatik olmaktan bence uzaklar. Fiyat performans açısından da pahalı olduğunu düşünüyorum.

Sakın yanlış anlaşılmasın kahve eksperi felan değilim öyle bir iddaam da yok sadece kendi deneyimlerimi nacizhane paylaşmak istiyorum sürçü lisan ediyorsakta affola şimdiden.
Sevgi ve Saygılarımla
Sağlıcakla Kalın Bu zamanda çok önemli


Not: Bütün Blendler La Pavoni Pro da yaklaşık 15 gr Çekirdeğe / 30 Gram Espresso çıktısı şeklinde klasik teknikle deneyimlenmiştir.


AR.jpg

B-1.jpg

B-2.jpg

B-3.jpg

B-4.jpg

 

umutk19

Yeni Demleyici
Katılım
19 Nis 2019
Konum
istanbul
fıyatlar pahalı bence . espressoda bende cok açık kavrum tercıh etmesemde bu kahveler güzel olabılır ama kavrumu koyu geldı yağlanma var hatta çekirdeklerde. sütlü kahveler için daha uygun görünüyor
 
Üst