A Roasting Lab – Honduras La Mora

neosinan

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Nis 2020
Paketteki Tadım Notları: Bal, erik, çiçeksi tatlar ve siyah üzüm

Kavurma Tarihi: 22.04.2020

Tadım Tarihi: 03.05.2020 – 05.05.2020

Tatlı kahve sevenlerin hoşuna gidebilecek belkide herkesin şekersiz ve sütsüz içebileceği yumuşak tatlı bir kahve olmuş. Daha önce Bal aromasına kalibre olmadığım için bal aromalı diyemem, Ancak Gerçek bal aromasına benzemesede, Kahvedeki Bal aroması bu olması mantıklı. Ayrıca Sıcakken Yasemin aromasını hissedildiği ve biraz iri taneli çektiğim 3. kahvemde Erikte aldım, Ancak Yasemin ve Erik aromaları hafifti.

Kahve orta gövdeliydi ve tatmin ediciydi diyebilirim. Ancak İçerken Asiditesiyle ilgili bir not almadığımı da belirtmem lazım.

Buraya Kadar kahve yüksek bir beklenti oluşturmuş olabilir. Ancak Vasatın üzerinde zevkle içilecek bir kahve olduğunu Ancak çokta yüksek bir beklenti olmaması gerektiğini söyleyemem gerekir.

A Roasting Labin kendi sitesinden bu kahveye ulaşmak için;

https://www.aroastinglab.com/honduras-la-mora-250-gram

Kaynak

https://turkiyedekahve.wordpress.com/2020/05/06/a-roasting-lab-honduras-la-mora/

Not: Kaynakta görsellerde bulunmaktadır.

Not2: Coffee Tropictecten deneme paketim geldi, Son 50 gram Roasting Labtan kahvesinden sonra, Coffee tropic tadımları ile devam edeceğim, Sonrasında ise Overdose ve BoxxCoffee denemeyi düşünüyorum. Coffeeler açılırsa Özlediğim Petra, Montag ve coffee departmantdan yöresel kahveleride arada tadmak istiyorum.
 
Üst