Satılık Breville Bcg820 Smart Grinder Pro

gomez

Yeni Kahvesever
Katılım
24 May 2016
Merhaba, garanti süresi dolmuş, temiz kullanılmış Breville BCG820 cihazım satılıktır. Öncelikle, satma nedenim, filtre kahve için Timemore el değirmeni satın aldım. Son 3-4 aydır kullanıyorum ve günde bir bardak kahve için ideal geliyor. Breville'i de bu süre zarfında hiç kullanmadım. Sadece bugün fotoğraflarını çekmek için kutusundan çıkarttım ve çalıştırıp tekrar temizledim. Sizlere ekte fotoğraflarını atacağım.

Cihazla ilgili bilgi: Cihazın 2. sahibiyim. İlk sahibi 2016'nın 4. ayında bu cihazı satın almış, ben de sanırım 2016 sonu ya da 2017 başlarında cihazı kendisinden aldım. Kendisi, cihazda sadece 1-2 paket kahve çekmişti. Ben de ayda 500 gram kahve çektim ortalama, 20 kilogram kahve sanmıyorum ki öğütülmemiştir. Zaten 1 sene önce taşındığımdan beri kahve içme sıklığım düştü, 1 senedir 3 kilo kahve ya çekilmiş ya da çekilmemiştir. Velhasılı cihaz yıpranmadı. Hiç espresso ya da türk kahvesi çekilmedi, cihazı zorlamadım diyebiliriz. Bir sorunu yoktur.

Yer: Elazığ'da yaşıyorum. Ancak 20 mayıs çarşamba günü arkadaşım Ankara'dan araştırma için gelecek, arabayla döndüğü için cihazı ona teslim edip Ankara'ya ulaştırabilirim. Ankara'da yaşayanlar gelip görüp test edip içleri rahat bir şekilde cihazı alabilirler. Diğer türlü eğer anlaşırsak da buradan da kargolayabilirim.

Fiyat: Açıkçası düne kadar aklımda fiyat yoktu ancak forumdan iki kişiyle konuştuk, fiyatı belirledik. Cihazın fiyatı 1350 TL'dir.

Çalıştığına dair video da çektim :D eke koyamıyorum sanırım. https://streamable.com/h9l9eg adresinden izleyebilirsiniz.

Sanırım bilgiler bunlar. Cihazın faturası da duruyormuş bu arada, ancak garantisi bittiği için bir işe yaramayabilir :D

Sevgiler.

IMG_9174.jpg IMG_9176.jpg IMG_9178.jpg
 
Üst