Alınacak Baslangic/orta Espresso Makinesi Ve Ogutucu

drosha

Yeni Kahvesever
Katılım
18 Tem 2020
Merhaba herkese iyi bayramlar,

Breville/Sage Infuser BES840 ve Sage SCG820 Smart Grinder Pro urunlerine cok sicak bakiyorum su an. Artik bu urunlerin sifirlarini goremedigim icin ikinci el de olsa almaya karar verdim. Aslinda Bambino Plus’i da degerlendiriyordum, ancak basincsiz sepet gelmemesi, basinc gostergesi olmamasi, bardak isitamamasi vs epey dusurmusler ozellikleri. Ogutucuyu ayrica almak istedigim icin Barista Express ve uzeri modeller gereksiz pahali olacak cunku kendi ogutuculeri var ve kullanmayacagim. Sutlu icecekleri tercih edecegim icin sut isiticisinin da iyi olmasi onemli benim icin. Aktif olarak filtre kahve iciyorum su an. Alacagim ogutucu filtre kahve icin de guzel ogutebilmeli. El ogutucusu ile ugrasacak cok vaktim de olmadigi icin ve bir sure sonra usenecegim icin elektrikli tercihimdir.

Baslangic/orta seviye bir kullanici olarak baska onerileriniz varsa onlara da acik olabilirim. Gaggia New Classic de dusundum ornegin, ancak PID olmamasi ve sut isiticisinin o kadar da iyi olmamasi beni uzaklastirdi biraz. Lelit Anna ve Fred ikilisini de degerlendiriyorum acikcasi. Emin degilim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
 

BahtsizBarista

Aktif Demleyici
Katılım
19 Tem 2020
Merhaba,

Bende breville 875 ile dusunmeye basladim, arastirdikca yeni secenekler geldi ve onun fiyatinin 5 den 10 bin e cikmasi nedeniyle ayri aldim.. bir ay olmadi sage 820 aldim 2 hafta once de Lelit anna.. sage de filtre, cold, espresso, french press yaptim ama henuz espresso ayarlarini tam oturtamadim. Espresso haricinde cok detaya inmedim ogutmede. Sut isinde ise cok ve farkli denemelere ragmen latte veya genel kopuk olusmadi bende malesef.. sulandirilmis sut gibi oluyor.. Normal ve Soya Sutleri denedim. Denemeye devam ediyorum ama tabii biraz yorucu oluyor artik. Tabii butun hepsi butceye gore degisir, ben grace dusunuyordum ama ekstra alinmasi gereken ekipman ve kahve nedeniyle Anna aldim.
 
Üst