Satıldı Siemens Eq6 Plus Te653311rw Tam Otomatik Kahve Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begefendi

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Tem 2020
Bu yıl Ocak ayında satın aldığım Siemens EQ6 Plus TE653311RW tam otomatik kahve makinemi satıyorum. Satma sebebim manuel bir makine almak istemem. Eşim ve ben deneyimsiz birer kahve sever olarak makineyi 1 yıldır keyifle kullandık(1 yıl daha garantisi devam ediyor) . Fakat artık manuel bir makine kullanarak kahve deneyimimizi zenginleştirmek istiyoruz. Gaggia New Classic edinerek bu yola başlamak fikrindeyiz.
İstediğim fiyat: 3500-TL (Aynı model numarasına sahip olanı internette 8450-TL civarında ama Siemens web sitesinde TE653M11RW model numaralı olanı 5233-TL) Ankara içinde elden teslim etmeyi düşünüyorum.
Makine ortalama gün aşırı kullanıldı, toplamda yaklaşık 4kg kadar kahve tüketildi ve hazır su ile çalıştırıldı (Bu yüzden orijinal kireç filtresi hala duruyor). İki kez temizlik uyarısı verdi ve tablet ile otomatik temizliği yapıldı (8 tane kadar yedek tablet hala duruyor). Düzenli temizliği uygun şekilde yapıldı. Mekanik ve kozmetik olarak hiç bir kusuru yoktur. (Eve geçtiğimde orijinal fotoğraflarını ekleyeceğim, arzu eden olursa video da çekebilirim)
Makineyi, kahve içmekten ve hazırlamaktan keyif alan ve yeterince vakti olan arkadaşlara önermiyorum. (Sadece düğmeye basıp kahveyi alıyorsunuz zira) Evde/ofiste hızlıca kahvesini hazırlayıp içmek isteyen, vakit ayıramayacak/ayırmak istemeyen kahve severlere tavsiye ederim. Çok misafiri olanlara da ayrıca öneririm.

13189609_TE653311RW_def.webp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst