Ilk Defa Aldığın Çekirdeği Beğenmeme Sorunsalı

Berkeonlu

Yeni Kahvesever
Katılım
2 Şub 2021
Konum
Akhisar
Şu 2 aylık kahve serüvenimde en çok yaşadığım sorun acaba bu çekirdeği alsam hoşuma gider mi? Bu çekirdek güzel duruyor fakat 500gr satılıyor. Eğer beğenmezsem bütün paket boşa gitcek. Vb şeyler.
Burada imdadıma Arostinglab deki 50gr deneme paketleri yetişti. Hepsinden birer tane alıp denedim genelde şu şekilde oldu. Birinci paketi açtım normal bir şekilde demledim tattaki soruları fark ettim ikinci demlemede o sorunları çözmek için birşeyler yaptım. Sonra üçüncü denemede yapabileceğim en iyi denemeyi yapmaya çalıştım. Ve o paket bitti ve bir daha bu paketi almak veya almamak hakkında bir fikir sahibi oldum. 4 paket bu şekilde bitti ama keşke 4. Demlemeye yetse diyorum daha mükkemmel bir demleme yapsam diyor insan tam istediği tadı yakalıyorsun ama kahve bitiyor.

Şimdi ise farklı şeyler denemek istediğimde diyer siteleri karıştırdığımda en az 250gr lık paketler olduğunu gördüm. Benim için 250/30 dan yaklaşık 8-10 demleme falan eder eğer tam damak tadına uymayan bir çekirdek pek hoş olmaz.

Sizlerinde bildiği böyle deneme paketleri olan yerler var mı
 

mbayrav

Yeni Kahvesever
Katılım
28 May 2020
coffee department'ın web sitesinde farklı deneme paketleri var, oraya da göz atabilirsiniz.
 
Üst