V60 Seyahat Ekipmanları Tavsiye

coffeeologist

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Haz 2017
Konum
İzmir
Merhabalar,
V60 ile kamp ve seyahatlerimde demleme yapmak için ekipman arayışındayım.

Katlanabilir/silikon V60 Dripper arıyorum.
https://siriusroastery.com/Theferruat/kirmizi-portatif-silikon-v60
Bu ürünü bulabildim. Kullanan, bilgisi olan ya da farklı bir tavsiyesi olan olursa memnun olurum.

Mini drip kettle olarak da Epinox’un bu ürün ya da benzeri bir şey bakıyorum. Kapaklı ve 600 ml almak gerekli olur mu bilemedim. Ne kadar hafif ve az yer kaplarsa o kadar iyi benim için. Tchibo süt termometrem ile ya da yeni alacağım pille çalışan bir termometre ile kullanmayı planlıyorum.
https://ty.gl/cy0qvjsyed

Bir de öğütücü ( Timemore Slim Plus), kahve,V60 Dripper,filtreler, mini kettle ve mini tartımı taşıyabileceğim bir çanta arıyorum. Kahve festivalinde ve forumda bir ürün görmüştüm. Ancak fiyatı bütçeme yüksek geldiği için daha uygun bir şeyler arıyorum. Tavsiyesi olan olursa sevinirim.

Selamlar.
 
Son düzenleme:

portakalhalil

Uzman Demleyici ☕
Katılım
20 Ocak 2022
Bende Coffy Stuff'dan aldığım çanta var içine plastik v60, termos, hario drip air, comandante, tartı ve kahve rahatça sığıyor. Forumda gördüğünüz bu ürünse 50 lira indirimle uyguna geliyor aslında kalitesi güzel.
 

root

Yeni Kahvesever
Katılım
22 Ocak 2022
Bir V60 degil ama Clever da dusunebilirsiniz. Opak olmayan bir modelini alip icine filtre koyduktan sonra icine 50'ser ml'lik su koya koya permanent bir kalemle seviyelerini isaretleyin. Yaniniza da kahvenizi tartip porsiyonlanmis halde alin. Tarti, ibrik tasimadan, sadece Clever, degirmen ve kahve ile herhangi bir sekilde isitilmis suyla kamp standartlarina gore oldukca iyi bir kahve demleyebilirsiniz. Hatta ogutup de porsiyonlarsaniz degirmenden de kurtulmus olursunuz :D
 
Üst