Gaggia Classic Pro tavsiye eder misiniz?

MTNx

Yeni Kahvesever
Katılım
4 May 2022
Şuan Philips otomatik makine kullanıyorum ve daha iyi kahveler için manuel makineye geçmeyi planlıyorum. Uygun fiyatlı olarak yabancılarda hep Gaggia Classic Pro'nun önerildiğini gördüm. Bizde sıfırı pahalı olsa da idare eder fiyatlara ikinci el ilanlar buldum. Siz bu makineyi tavsiye eder misiniz? 8000-8500₺ gibi bir bütçem var, ikinci elde 4500'e gaggia alıp kalanı ile grinder bakmayı planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım.
 

bK84

Yeni Kahvesever
Katılım
6 May 2020
Giriş seviyesi için güzel makinedir. Hatta ufak bir masraf ve 1-2 modifiye ile (opv, pid kit vs) daha güzel hale gelebilir.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Şu an ki fiyatı nedir?

Benzer fiyatlara Lelit ürünlerinde de çok iyi fiyatlar var. Almayı düşünenler bakabilir.
 

sahbaz061

Yeni Demleyici
Katılım
18 Nis 2018
Gaggia Classic ve Cafelat Robot kullanıyorum. Classic’e opv ve pid kit uygularsanız bence güzel bir seçenek olabilir.

Süt tüketmiyorsanız ve tek kişiyseniz Robot’un daha güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bulabilirseniz ikinci ellerine bakmanızda fayda olabilir. Ben daha hızlı, zahmetsiz, kahve israfı olmamasından dolayı Classic’i bir kenara kaldırdım, ancak yine de güzel bir cihaz.
 

fotifoti

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Eki 2019
5700'lere düşmüştü bayramdan önce, 6bine aldım. cafelat robot tam benlikmiş bilseydim onu alırdım :D

Gaggia klasik incelemelerde de bolca bulacağın üzere, küçük bi masrafla 3bin euroluk cihazlara kafa tutan hatta bazı testlerde lezzeti daha çok beğenilen bi makine. Bence öncelik değirmen. iyi bir değirmen olmadan olmuyor.
 
Üst