7-8-9 Ekim 2022 İzmir Kahve Festivali

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Herkese merhaba,
İstanbul Kahve Festivali'ne geçmeden önce bugün İzmir Kahve Festivali'ne bir uğrayacağım 😀

Özellikle @SerifBasaran hocam İzmir'e kadar gelmişken uğramamak olmazdı. Yine festivalde Coffeemamma,Baristocrat, Dunno, Paper,Coffeerem, A4 kahve, KurkahveciİbrahimBey'e özellikle uğramak istiyordum. Festivale gelen arkadaşların deneyimlerini merak ile bekliyor olacağız. Hava miss biraz rüzgarlı...
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
İki festival neden aynı tarihlerde yapılıyor?
Bildiğimiz kadarı ile İstanbul'da organizasyonlar oldukça yoğun ve tek uygun tarihin bu olması 2 senedir malesef çakışmaya neden olmuş.
Kahve Masası yayınında DSM'den Alper Bey seneye aynı tarihte olmayacağını belirtmişti.
 

enivecivokke

Yeni Demleyici
Katılım
9 Ağu 2022
İki festival neden aynı tarihlerde yapılıyor?
işin içinde bir de şu var, mayıs ayında dsm firması yine izmir'de kahve festivali yapmıştı. yıllardır izmir kahve festivali'ni yapan firma da bu konuyla ilgili büyükşehir belediye başkanına, hukuki yollara başvurduğunu belirtmişti. yani aralarında bir rekabette bulunmakta aynı zamanda.

ben de umutlandım beklediğim birkaç firma gelir, hem yakın zaten giderim diye ama beklediğim firmaların çoğu istanbul'da olacak :D özkan yetik bile buna değil, istanbul'daki festivalde yer alıyor, firması izmir'de olmasına rağmen.

aynı zamanda molent'te bu festivalde olacak, belki iyi bir sürpriz yaparlar. şerif hocamız henüz siteye eklemediği 4 farklı çekirdeği getirmiş buraya aynı zamanda.
 
Üst