Miss Elizabeth - Ultra Coffee

Ultracoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
27 Ocak 2022
Herkese Merhabalar

Yeni kahvemiz Miss Elizabeth Şimdi Sizlerle...


IMG-20221025-WA0000.jpg


BELLA ELIZABETH

HUEHUETENANGO, GUATEMALA

Çiftlik, 23 Mart 1954'te San Pedro Necta'da Bay Florencio Modesto Argueta Villatoro tarafından satın alınarak Typica ve Bourbon varyeteleri ekildi .1978'de çiftliğin sahibi olan ikinci nesil çocukları, çiftliğin üretim ve idaresiyle ilgilendi. Bunlar Bay Alvaro Rene, Erwin Modesto ve Magnolia Argueta Figueroa idi. Kahve kalitesi göz önünde bulundurularak Bay Modesto'nun amaçladığı gibi yönetilmeye devam edildi.

O zamandan 2000 yılına kadar üreticilerin kahve tutkusu ve bağlılığı yavaş yavaş azaldı. Düşük fiyatlar, iklim değişikliği, zor hasat nedeniyle hayal kırıklığı yaşandı ve kahvenin kalitesi yavaş yavaş düştü.

2000 yılında çiftlikteki ağaçlar kardeşler arasında bölündü. Erwin Modesto Argueta çiftlik için bir vizyona sahipti ve o zaman çiftliğe başka çeşitler sokmaya karar verdi . Çiftliğe Caturra, Maragogypes ve Paches dikti.

2004 yılında oğlu Erwin Humberto Argueta Herrara çiftliği devraldı ve kızı Ana Elizabeth'in onuruna çiftliğe Finca Bella Elizabeth adını verdi. Üçüncü nesil kahve yetiştiricileri çiftliğin yönetimini devraldıkça, kaliteyi iyileştirmek ve kahveleri için daha iyi fiyatlar ve kalite ödülleri almak için çok çalışmaya başladılar.


Erwin Humberto Argueta Herreranın Ağzından ;

''2015 yılında pek çok aksilikten sonra ve kahve pasının getirdiği zorluklar göz önüne alındığında, kalitenin ön planda olduğu kahveleri satmak için yeni fırsatlar arama ihtiyacı duyduk. Anacafé'nin tanıtımını yaptığı yöresel kahveler yarışmasına katılmaya karar verdik ve 4. olduk.

Anacafé'nin bölgesel yarışmasında aldığımız güzel sonuçlarla, 6. sıraya ulaştığımız Guatemala Excellence Cup 2016 Kupası müzayedesine katılma kararı aldık.

Yine 2017 yılında Mükemmellik Kupası'na katılarak 26. sırayı aldık.

Tüm bu yeni kahve dalgası, bizi Villa Sarchi, Gesha, Pacamara gibi geliştirilmekte olan yeni kahve çeşitlerini toplu halde uygulamaya yöneltti.

2021 yılında Highland Huehue bölgesel kahve yarışmasına tekrar katılarak 2. olduk.''

Guatemala'nın en iyi kahveleri arasında yer alan çiftlik, Typica, Bourbon, Caturra gibi geleneksel çeşitlerini hala koruyor.


Dikkat !

Bu kahve Derece almış bir kahve değildir.


Bay Florencio Modesto'nun başlattığı, tutkunun peşinden giden bu ailenin emekleri şimdi sizlerle buluşuyor.

Karşınızda Namıdiğer


" Miss Elizabeth " Natural işlem görmüş olan " Miss Elizabeth " Guatemala kahvelerinin karakteristlik özelliklerini fazlasıyla yansıtıyor. Çikolata, şeker kamışı , elma , narenciye canlı asidite ve yoğun gövdemsi yapıya sahip olan kahvemiz günün her anında tuketebileceginiz bir kahve olucaktır...

Saygılarımızla


😊😊😊🙏🙏🙏
 

Ultracoffee

Firma Yetkilisi
Katılım
27 Ocak 2022
Selamlar Sevgili @Ultracoffee

Ücretsiz kargo sınırı 350 TL’ye mi çıkarıldı yoksa hep mi bu tutardaydı? Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Merhabalar @NoPainNoCoffee evey ücretsiz kargo yaklasik 15 gün önce 350 tl oldu. Kargo bedelimiz 24 tl olup piyasadaki en düşük kargo bedellerinden biridir . Kargo tutarının bir kısmını biz kendimiz karşılamaktayız.
Saygılarımızla. 🙏
 
Üst