Espresso Çekirdek Önerileri - Izmir

Suleymanalpelli

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Eyl 2019
Merhabalar,
Artık evde eşimle beraber çalışıyorum ve içilen kahve sayısı da çok ciddi şekilde arttı.
Günde 5-6 double espresso tüketimimiz vardır. Baristocrat ve Overdose dan alım yapıyorum fakat çekirdek fiyatları beni zorlamaya başladı. Bu konuda öneriniz var mıdır?
 

sahbaz061

Yeni Demleyici
Katılım
18 Nis 2018
Boxxcoffe’nin 1 kilogramlık espresso blendi kampanyadan dolayı uygun fiyata geliyor tavsiye ederim. Bunun haricinde bence demleniyor.com espresso çekirdek ile 3coreroastry espresso çekirdeklerini önerebilirim.
 

cliocu

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Eki 2015
Konum
İzmir
Hackys coffee var forumda da kampanya konusu var fiyatları bana göre çok uygun 2 defa alış yaptım sorun yoktu kahvelerini de beğendim .
 

inclc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Eki 2016
Konum
izmir
double espresso için Overdose los almos, overdose colombia madeline,
sütlü içim için barstocrat espresso harmanı,
zaten ben bunları biliyorum diyeceksiniz, size tavsiyem günde asla 2 bardaktan fazla (hele 2 duble ise) içmemeniz.
 

umutk19

Yeni Demleyici
Katılım
19 Nis 2019
Konum
istanbul
uygun fıyat alternatıfler arıyorsanız a roastıng lab de 3 al 2 ode vardı devam edıyorsa ona bı bakın etmıyorsa da rıca edersenız belkı kabul ederler. onun dısında demlenıyor un espresso harmanıda grup tarafından beğenılıyor fiyatıda gayet ıyı
 

samjobs

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eki 2018
bir dönem coffeetropic den siprariş ediyordum, lakin son dönemde bayat kahve göndermeye başladılar. artık oradan sipariş vermeyi bıraktım. kaliteli colombia çekirdekleri için tavsiyelerine açığım
 

jackosman

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Mar 2016
Pablo Artisan Coffee 'de yüzde 50 indirim var şu sıralar. 05537672256 'dan sipariş verip, çekirdekleri Osman Gazi'deki depodan ya da kargo aracılığı ile teslim alabiliyorsunuz .

Tüm çekirdekler tek fiyat ; 1 kg 47,50 TL
 

Takeaway

Yeni Kahvesever
Katılım
6 Nis 2020
Gaziemir e yakınsanız metro avm giriş kapısı karşısında fes kahve uygun fiyatlarıyla memnun kaldığım bir kahvecidir. Yakınsanız denemeye değer
 

MrBean

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ocak 2022
Arkadaşlar selamlar. Evdeki tam otomatik espresso makinem için çekirdek almak istiyorum. Koronotrop'un sayfasını gezerken abonelikler sekmesinde," Espresso" ve "Otomatik espresso makinesi" diye bir ayrım gördüm. Başka hiçbir yerde görmediğim bu ayrımın sebebini biri bana anlatabilir mi? Otomatik espresso seçeneği sadece aboneliklerde var. Tekli olarak satılmıyor ve hangi çekirdekler olduğu da yazmıyor. Normal espresso kavrumdan alsam olmaz mı?

https://www.kronotrop.com.tr/alisveris/kategori/kahve-abonelikleri
 
Üst