Sage Sdc450 Bss/a

ozgurcank

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Nis 2020
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle hepimize mutlu ve keyifli bir bayram diliyorum :D Başlıkta belirttiğim Breville/Sage SDC450'yi almayı düşünüyorum. Makine hakkında çok iyi yorumlar var gerçekten gerek kullanıcılar, gerekse hepimizin bildiği ünlü Baristalar tarafından yapılan :D . Filtre kahvenin yanında cold brew yapabilmesi ve V60 entegrasyonunun da sağlanabilmesi aklımı çeliyor. Ama fiyatının bir hayli yüksek olması geriye çeken faktörlerden. Her türlü öneri ve fikir açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim. Aşağıya linkini bırakıyorum.

Tık tık:
https://www.enplus.com.tr/sage-sdc450-bss/a-kahve-makinesi-14797
 

ozgurcank

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Nis 2020
Ürünü satın aldım. Emsal teşkil etmesi açısından kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım. Herkese sağlıklı günler dilerim. :D
 

endivit

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Şub 2017
Merhaba, hayırlı olsun, paylaşımlarını bekliyoruz, v60 için aparat içinden çıkıyor mu?
 

ozgurcank

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Nis 2020
Çook teşekkür ederim:D Maalesef çıkmıyor. O aparatı Türkiye'de bulmak da pek kolay değil sanıyorum. Yurtdışına çıktığım zaman alacağım.
 

Eralpg

Yeni Kahvesever
Katılım
14 May 2017
Konum
İstanbul
Merhaba, bende bir arkadaşıma yeni tavsiye etmiştim ürünü, plastik takıntısı olduğundan V60 a demleme yapmasını güzel bulmuştu. Aparatı yok derken V60 demleme konisi mi çıkmıyor, yoksa v60 ile ilgili duş başlığı vs hiç birşey mi çıkmıyor acaba?
 
Üst