Koffieboon Roastery Harman Kahvesi

C8H10N4O2

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Ağu 2019
Konum
İstanbul
Merhaba.
Trendyol üzerinden satışa sundukları "puro italiano" adlı harman kahveleri Cuba, Guatemala, Kenya, Colombia kahvelerinden oluşuyor. Cuba kahvesini çok sevdiğim için harman kahve içinde Cuba kahvesini görünce hemen sipariş verdim. Kokusu muhteşem çikolata ve hafif isli. İçimi ise damakta orta derecede is, hafif derecede karamel ve yoğun diyebileceğim oranda da çikolata tadı aldım. Sert içimi seviyorsanız denemenizi öneririm. Ben memnun kaldım. Cuba kahvesini satan yerler bulmak kısıtlı olduğu için ve bu satıcılar da Cuba kahvesinin fiyatına neredeyse alırken kefil istenecek derecede yüksek fiyat verdikleri için. Bunu denemekte yarar var.( Ha bu arada bu firma n11de tekli olarak Cuba kahvesi de satmaktadır ki onu da denedim Cuba kahveleri de başarılı )
 

FideLio

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Haz 2020
Kenya mı?
Kenya içine ekşi ekşi bi limon sıkıp gitmiştir.
Oldum olası Afrika kahvelerini hiç sevmem :eek:
Kolombiyalar da keza “İçimizdeki İrlandalı” gibi genelde Afrikamsı tatlar içeriyor.

Hazır kendim gibi Kübacı birini bulmuşken Afrikalara biraz sallıyayım :D

Cuba kahvemin evde kabı farklıdır,içine başka kahve çekirdeği koymam,başka çekirdeklerle yan yana dahi muhafaza etmem ki tadı kokusu etkilenmesin :rolleyes: Adamlar kalkıp Kenya ile harman yapmış :confused:

Ha haklarını teslim etmem gerek her ne kadar harman kahveleri sevmesem de harman kahveler özellikle üzerinde durduğu tadım notlarını kesinlikle hissettiriyor hele bunun gibi harmanın ismi bile puro olunca beni heyecanlandırdı.

Favlayıp sıraya aldım,teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Üst