Ispartadan Selamlar

El Değirmeni ?*


  • Kullanılan toplam oy
    7

mermeradam

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Ocak 2021
Merhabalar, ben Mehmet istanbulda Eczacılık okuyorum lakin karantina döneminde ıspartadayım. Java Bodum french press kullanıcısıyım, lakin Ispartada nitelikli çekirdek satan biryer bulamadım, kronotrop var ama oradaki fiyatlar konusunda oldukça rahatsızım, ailemin parasını harcadığım için.. burayada kahve nereden alınır onu araştırırken denk geldim. bu arada, sözen el değirmeni, hario skerton, touch me migros el değirmeni arasından hangisini önerirsiniz ?
 

berkaay9

Aktif Demleyici
Katılım
15 Eyl 2020
merhaba hoşgeldiniz gerçekten kaliteli çekirdek bulmak pahalı ben trendyola bakıyorum hep bazen indirim oluyor kargo da avantajlı oluyor. Alma imkanınız varsa çelik dişli bir öğütücü almanızı tavsiye ederim. Bu değirmenler de iş görüyor ben de aliexpressden aldığım seramik değirmeni yıllarca kullandıktan sonra geçiş yaptım
 

seyhansayit

Yeni Kahvesever
Katılım
5 May 2020
Konum
Adana/Ankara
"Sözen el değirmeni, hario skerton, touch me migros" el değirmeni gibi değirmenlerle paranızı harcamayın. Molent G50 kullanıyorum tavsiye ederim en az buradan başlayın değirmene. Yada öğütülmüş olarak az miktarda kahve alın.
 
Üst