Satıldı Delonghi Ec685 R + Timemore C2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diamond57

Yeni Kahvesever
Katılım
11 Nis 2020
Selamlar,

-Tertemiz sorunsuz espresso makinemi tam otomatik modele geçmek için satıyorum. Bilinçli kullanılmış olup kireç temizliği periyodik olarak özel losyonlarıyla yapılmıştır. İçerisine içme suyu hariç su koyulmamıştır.

-Makina ile birlikte profesyonel espresso çekimi için ekstra birçok aparat hediye edeceğim. Bir kısmı Türkiye de satılmıyor. Bu ekstralar bile bugünkü dolar kuru ve vergiler ile birlikte 500 tl yi buluyor. Leveler, Tamper, Çelik Süt Potu, Termometre, 52mm basınçsız 2 adet sepet.

-Makineyi biraz araştıranlar zaten giriş seviyesindeki espresso makineleri arasında en iyilerinden olduğunu bilir. Makine ile çekilen espressoyu profesyonelleştirmek için portafiltre naked yapılıp, basınçsız sepet ile uyumlu hale getirilmiştir. 2 adet basınçsız sepet ile göndereceğim. ( Türkiye de bulunmuyor, yurtdışından aldım). Bu set yeni başlayanlar için ideal settir.


-Espresso makinesi ve ekstralar 1800 TL dir.

-Timemore C2 el değirmeni (kutusu ve tüm aksesuarları mevcut) fiyata ek 450 tl dir.

Not: Makina satılmadan el değirmenini ayrı satmayı düşünmüyorum. Lokasyon İstanbul anadolu yakası, makinayı alacaklar için kahve ikramı ve muhabbet sonrası satış öncelikli tercihimdir. Espresso konusunda da bildiklerimi aktarmak sözümdür :D

IMG_8065.JPEG

IMG_8062.JPEG
 

Ekli dosyalar

  • IMG_8063.JPEG
    IMG_8063.JPEG
    431.4 KB · Görüntüleme: 11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst