Comandante C40 El Değirmeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
- Comandante Yeni İthalatçısıyla Türkiye'de-

Merhaba Arkadaşlar,

Sizlerle bir çok arkadaşımızın memnuniyet duyacağını umduğum bu gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Uzun yıllardan beri edinilen ithalat ve satış deneyimi, halihazırda paralel bir sektörde faaliyet gösteren bir şirketimizin olması ve hepinizle ortak olan kahve tutkusundan ötürü Comandante yi resmi ithalatçı ve satıcısı olarak Türkiye'ye getirmeye başladım.

Forumdaki yurt dışı ekipman ve ilan başlıklarım vesilesiyle ve genel muhabbetle buradaki bir çok arkadaşla diyaloğumuz oldu. Bu gelişme öncesinde Comandante için yardımcı olduğum kahveseverler de elbette. Bağlam hep kahveydi ve şimdi dosthane kahve bağlamıyla beraber profesyonel bir girişim de başlamış oldu. Gelişmeler Comandante ile sınırlı kalmayacak. Özellikle sonbahar aylarıyla beraber farklı duyurular da yapacağım. Şimdiden sürprizi bozmak istemiyorum. Umuyorum ki Türkiye 'de ekipman konusunda zorlanan hepimiz için sevindirici gelişmeler olacak.

Bu girizgahtan sonra ;

İlk parti Comandante C40 Nitro Blade öğütücüler bir terslik yaşanmazsa bayram tatili sonrasında Türkiye 'de olacak. Bu partiyle beraber seçebileceğiniz modeller şöyle:

- Wenge
- American Cherry
- ve Zebra

Ürünlere daire web sitemiz: Fullmak - Comandante C40 Nitro Blade - Kahve Değirmeni

Yukarıda bahsettiğim gibi halihazırda paralel bir sektörde(Unlu mamüller üretimi ve café/restaurant ekipmanları) yirmi yılı aşkın mazisi olan şirketimizle, on yılı aşkın kişisel deneyimimle, faaliyet içerisindeyiz. Kahveye dair tüm ekipman MAK Café başlığı altında yer alacak.

Comandante değirmenler için model çeşitliliğiyle beraber tüm yedek parçalar ve bir çok aksesuar da mevcut olacak. Bu açıdan geçmişte Comandante ürünü almış arkadaşlarımıza da ihtiyaç halinde yardımcı olabilirsem ne mutlu. Şirketimiz bünyesinde teknisyen arkadaşlarımız, gerekli altyapı ve malzemeler bulunduğu için kahve ekipmanları açısından da gerekli desteği sağlayacağız. Bu, özellikle sonraki haftalarda yapacağım duyurulara dair önemli olacak.

Haklı olarak, Peki Nitro Blade satış fiyatı ne olacak? sorusu gelecektir. Bu konuda inanılmaz yükselen Euro kuruna ragmen planlamamızda herhangi bir terslik yaşanmazsa ilk partinin KDV Dahil 950 Türk Lirası satış fiyatı olacak. Modeller arasında herhangi bir fiyat farkı bulunmayacak. Havale yoluyla ödemenizi yapabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşımıza söz verdiğim ve onu çok beklettiğim için birkaç gün önce onunkiyle birlikte yolcu beraberinde gelen 2 adet Comandante mevcut şu anda. Biri Wenge, diğeri de Zebra. İlgilenen arkadaşlarım için bunların fiyatı 900 Lira. Bunlarla beraber bez Comandante Tool Bag hediye.

İlk parti ulaşana kadar herhangi bir ihtiyaç olursa diye yine yedek parçalar da mevcut: Kahverengi ve şeffaf hazneler, yay, aks(şaft), O-Ring vb. Herhangi bir parça ihtiyacı olan arkadaşlara da severek yardımcı olurum.

Birkaç fotoğrafla duyuruyu bitiriyorum.

Selamlarımla,
Togay.

mkm2N8.jpg


8dAYLn.jpg


Ddp75o.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Z

ziyaretci5

Guest
Merhaba Togay bey,

hayırlı olsun umarım hem sizin satışlarınız açısından hem de bu değirmene ulaşmak isteyipte edinemeyen arkadaşlarımız açısından faydalı olur. Comandante'nin bez çantaları hediye etmeye karar vermeside ayrıca iyi olmuş. Gerçekten ihtiyaçtı çünkü. :D

Bu arada dün gönderdiğiniz kargo ulaştı. Tekrar teşekkür ederim size. ;)
 

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
[MENTION=962]mrsandman[/MENTION] Merhaba,

Forumdan olmanıza sevindim. :D Güle güle kullanın çantanızı.

Comandante'ye ben bu konuda yoğun ama hassas ricalarda bulundum, onlar da beni kırmadılar :D
 

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
@MichaelJackson Muhabetteyiz zaten, teşekkür ederim. :D İyi bayramlar.
 

BySerdar

Yeni Kahvesever
Katılım
20 May 2017
Merhaba. Bu güzel haber için teşekkür ederim.
Merak ettiğim bir konu var. Araştırmaya çalıştım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.
American Cherry, Wenge ve Zebra modelleri arasında ne gibi farklar var?
 

onurkymn

Yeni Kahvesever
Katılım
3 Haz 2017
Konum
ADANA
Hayirli olsun...Bekleyen cok kisi vardi. Bayram öncesi bayram edecekler...[emoji1]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
Merhaba. Bu güzel haber için teşekkür ederim.
Merak ettiğim bir konu var. Araştırmaya çalıştım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.
American Cherry, Wenge ve Zebra modelleri arasında ne gibi farklar var?

Merhaba, Rica Ederim.

Modeller arasındaki tüm fark dış ahşap kaplamada. Dişbudak, Amerikan Kiraz Ağacı, Bambu vb. İç mekanizma, metal malzeme ve sentetik tüm malzemeler aynı. Görsel çeşitlilikten ibaret tüm fark. :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mr Rocket

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Kas 2015
Tebrik ederim Togay Bey. Bu işi profesyonel düzeyde icra edeceğiniz muhakkak. Kolaylıklar...
 

toygars

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Kas 2015
Konum
IZMIR
Hayırlı olsun, elinizdeki 2 adetten kalan olursa talibim [emoji106][emoji4]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

DessoEldest

Yeni Demleyici
Katılım
18 Ara 2016
Konum
Kayseri
Hayırlı olsun. Elinizde varsa talibim diyeceğim ama bana sıra gelene kadar birsürü yazan olmuş :D . Satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
 

bahadr

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Şub 2016
Konum
Tekirdağ
[MENTION=1004]raistlin[/MENTION] hocam tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :D Ekipman konusunda uğrak yerimiz fullmak.com olur inşallah bundan sonra.Yedek parçalar da olursa harika olur :D O sürprizi merak da etmiyor değilim.Ama sürpriz olarak kaliteli uygun fiyatlı espresso makinesi bekliyorum :D
 

orkuncetin

Yeni Kahvesever
Katılım
6 Şub 2017
Süper gelişme büyük ihtimalle ilk partiden ben de alacağım. Sürpriz olan şey Baratza'yı Türkiye'ye getirmek ise şimdiden söyleyinde planımızı ona göre yapalım :D
 

raistlin

Tin Coffee Firma Yetkilisi
Katılım
18 Mar 2016
Cevap: Comandante Yeni İthalatçısıyla Türkiye'de

[MENTION=751]toygars[/MENTION] [MENTION=1508]DessoEldest[/MENTION] Teşekkür ederim. İki öğütücü de yarın için ayırtıldı. Alacak arkadaşlardan vazgeçenler olursa buradan bildirip sırayla sizlere dönüş yapacağım. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst