MHW-3Bomber Ekipmanları

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Hocam henüz 2 gün önce tanıtıldı. Önden inceleme vs için kendisine ürün gönderilen biri yoksa en erken Şubat başı teslim alınır. Detaylı fikir edinmek için de 1 ay fln gerekir heralde. Alan her türlü kendini feda edecek yani 😀. Ben tat profillerinden vs anlayan biri olsam kesin alır denerdim.

Ürün görsellerindeki burr tasarımından ve partikül dağılım grafiği üzerinden yorum yapmak mümkün mü acaba @teyyaredenkahve? Muhtemelen tanıdık çinli markaların biriyle aynı burr yapısını kullanıyorlardır diye tahmin ediyorum. El değirmenleri konusunda tecrübeli biri olarak bir fikriniz vardır belki?

Ekli dosyayı görüntüle 20349

Ekli dosyayı görüntüle 20350
Buradan bakarak bir şey demek zor ama yedigen kesiciler genelde başarılı oluyor. Kesici dışında bakılması gereken şeyler de var.
 

Bulent73

Aktif Demleyici
Katılım
22 Nis 2023
Hocam kettledan memnun musunuz acaba?
400 lük ufak almıştım memnunum. Döküş hızı vs çok güzel. Osmotic demlemelerde kullanıyorum daha çok. Elektrikli de var elimde. Tek eksisi elektrikliler gibi yalıtımı yok. Doğal olarak ısı kaybı daha fazla. 92° demleyeceksem elektriklide 96-97 ısıtıp aktarıyorum.
İlk kazboyunlu olacaksa tavsiyem elektrikli alın. 2.ci için düşünülebilir.
 

kuzgun

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Şub 2024
Arkadaşlar kettleın ucuna takılıp daha kıvrık yapan ya da akışa etki eden bir alet var mı? Sanki böyle bir şey görmüştüm daha evvel
 
Üst