Espresso Perfetto -- Alışveriş Deneyimi - Mara X - Euroka Mignon Casa ve Aksesuar

radoslav

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Eki 2014
Herkese merhabalar arkadaşlar, sizlere 13,23 ve 31 Mart alışverişimden ve kargo vs sürecinden bahsetmek isterim;

13 Martta Mart'ta MaraX ve Eureko Mignan Casa siparişini verdim;
Sipariş sürecinde whatsapp olsun aramalarım olsun her konuda yoğunluklarına rağmen dönüş yaptılar resim istedim gönderdiler vs vs. Anlaştık Eft'mi yaptım ve kargomu beklemeye koyumdum.. Kargom aras ile 3-4 günde günde ama kafamda kargo ile alınmalı mı bu makine soruları dönerken gelen paket vay be dedirtti..
Resmen paketle sarıp sarmalayıp göndermişler... Açık ara aldığım en iyi paketlerdendi.. resimleri aşağıda ekliyorum..
23 ve 31 Martta yaptığım Kahve ve Aksesuar alışverişlerimden bahsetmek gerekirse, yine tüm kargolar 3-4 gün içinde elime ulaştı, ve paketlemeleri de her zamanki gibi iyiydi en ufak bir sorun yaşamadım.
Kahvelerin kavrum tarihi, sipariş verdiğim tarihten 2-3 gün önceye aitti, eski kavrum vs söz konusu olmaması çok önemliydi benim için.

Ve de son olarak yaptığım alışverişte aldığım bir aksesuarda da İADE yapmak istedim, durumu bildirdim, kargo yaptım ve sorunsuz bir şekilde İADE alındı ve 2-3 gün içinde de ödeme tarafıma geri iade edildi.

Özetle; Espresso Perfetto'dan yaptığım alışveriş süreçler A'dan Z'ye sorunsuz geçti. Tüm ekibe teşekkür ederim..
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.55.01 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.55.01 (1).jpeg
    225.1 KB · Görüntüleme: 142
  • WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.54.59.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.54.59.jpeg
    225.3 KB · Görüntüleme: 123
  • WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.55.01.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-07 at 12.55.01.jpeg
    398.9 KB · Görüntüleme: 142

Divemaster

Yeni Demleyici
Katılım
10 Şub 2023
Espressso perfettodan bende memnun kalmıştım. Kiloluk Grizzly Alaska Blend almıştım. Hem çekirdek hem gönderim sorunsuzdu.
 

enkoppkaffe

Profesyonel Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Espresso Perfettodan ben de çok memnunum. Şu anki setupımın en değerli parçalarında onların imzası var. Alım sürecinde ürünle alakalı sorduğum sorulara Kaan Bey bizzat cevap vermişti. Aldıktan sonra attığım başka bir maile cevap gelmedi ama olsun, yoğunluktan olur öyle😊. Sonuç olarak ticaret tam olarak böyle insanlar tarafından yapılmalı.

Fakat yukarıda anlatılan olay bence zaten olması gereken. Ürün güzel paketlenmeli, zamanında kargoya verilmeli, iade konusunda sıkıntı yaşatılmamalı vs. Misal ürünü aldıktan sonra arayıp nasıl gidiyor üründen memnun musunuz fln diye sorsalar o zaman ekstra olur 😀 Ama canım ülkemde öyle saçma sapan tecrübeler yaşıyoruz ki olması gereken bize lüks gibi geliyor.
 

sahbaz061

Yeni Demleyici
Katılım
18 Nis 2018
Bende sipariş verememe durumumu paylaşayım bu konu altında;

Espressoperfetto’ya 23 Mart tarihinde telefon ile ulaşıp MaraX ile ilgili bir kaç soru sormak istediğimi söyledim. Yoğunluk nedeniyle Whatsupp üzerinden iletişime geçmemi istediler. Aynı tarihte taleplerimi Whastupp ile kendilerine ilettim. (OPV’yi 9 bara getirebilir misiniz, naked poltrafiltre gönderimi yapabilir misiniz, indirimle beraber 22 bin TL oluyor ufakta olsa indirim yapabilir misiniz vs.) Yoğunluktan olsa gerek geri dönüş yapmadılar, olumsuz geri dönüş yapsalar dahi sipariş geçecektim ama maalesef herhangi bir şekilde iletişime geçmediler.

Şunu da söylemeliyim daha önceden @cemtolgaizm ile forum üzerinden yazışmıştık sağolsun sorularımı ayrıntılı olarak açıklamıştı, yine daha öncesinde telefon ile aradığımda ismini hatırlayamadığım bir hanım efendi ayrıntılı olarak sorularımı yanıtlamıştı. Dolayısıyla son MaraX ile ilgili iletişim sorunu nedeniyle sipariş verememe durumu kendilerinin yoğunluğundan olsa gerek. MaraX nasip değilmiş demek.

@radoslav hocam sizin memnuniyetinize sevindim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
 
Son düzenleme:

radoslav

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Eki 2014
Evet yogunluklarindan dolayi bazi konularda bana da gec de olsa mutlaka dönüşleri olmuştu. Bazen firsat varsa indirimi kacirmamak gerekiyor.. ozellikle gecen 15 indirim cok işimize yaradi ekipmanda..

Opv 9 bara indirme konusunda ise herkese mara x in opv si zateb 9 barın biraz üzerinde ayarli geliyor, yani makine geldiginde kazan basıncı 10 bara yakin oluyor ama grup basinci 9 bari çok az aşıyor .. kendim test ettim.. faydasi olmasi için paylasayim, benim makinenin kazan basinci ile grup basıncı arasinda resimdeki kadar fark var sanirim 0.3 0.4 gibi..
Gruba monometre takip kendim ayarini yaptigim için gonul rahatligi ile söyleyebilirim. Eğer sizde Mara X'de grup basıncını tam 9'a ayarlamak istiyorsanız resimdeki basıncı esas alıp ayar yapabilirisiniz
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2023-04-09 at 00.47.37.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-09 at 00.47.37.jpeg
    190.5 KB · Görüntüleme: 76

cemtolgaizm

Yeni Demleyici
Katılım
8 Ağu 2019
Selamlar herkese,
Deneyimlerinizi paylaştığınız için memnun kalan, kalmayan herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Evet doğrudur yoğunluğun olduğu zamanlar oluyor ancak biz pek bunu bahane etmeyi sevmiyoruz. :D
Bizde mesajlar geç cevaplanabilir ama cevapsız bırakılmamalı. Kaçırdığımız mesajlar olduysa lütfen kusura bakmayın. 🙏
 

miyankizu

Yeni Demleyici
Katılım
15 May 2019
konusu açılmışken bende deneyimimi yazmak isterim. Grizzly markasını bunun dışında tutarak yazıyorum, gerçekten severek tükettiğim markalardan biri. Cem Bey'le bir fuarda tanışma şansım da olmuştu , sağolsunlar demledikleri espressonun tadını her yerde anlatıyorum. Ne yazık ki Espresso Perfetto özelinde genel olarak olumlu bir deneyimim olmadı. Bulut Bey'den ikinci el olarak almış olduğum Espresso Perfetto'nun Quickmill ürettirdiği modellerden biri Emilia ile ilgili olarak, öncelikle su haznesi yedek parçası talebim olmuştu. Ellerinde olmadığı için ki bu normal bir durum bir aydan fazla bekleme durumum oldu. Ek olarak aynı makine ile ilgili olarak teknik servisten almam gereken bazı bilgiler oldu, çok uzun uğraşlar aramalar sonucu bilgi edinebildim artı konu tamamen benim adıma yarım kaldı. Yine aynı makine üzerinde, pdf olarak bir kaç defa kullanım klavuzu istedim buna da ne yazık ki edinemedim. Sonunda Almanya'daki Espressoperfetto'ya yazdım ve oradakiler sorularıma yanıt verdi ve kullanım klavuzunu edindim tabi Almanca olarak ama en azından Google translate çevirisini yapabiliyor.
Bende servis konusunda kısıtlı bir ekip her şeye yetişemiyor gibi bir algı oluştu açıkçası.
 
Üst